2777
2789
من بچه دوم اصلا دوست نداشتم  به یکی اکتفا کردم

عزیزم مهم بچه دار شدن نیست مهم اینه آیا بچه با آینده ای که پیش رو داره و نامعلومه می‌تونه دوست داشته باشه یا نه .در کل با شما موافقم 

خداوندا آرامشی عطا فرما تا بپذیرم آنچه را که نمیتوانم تغیر دهم....شهامتی ده تا بپذیرم آنچه را که میتوانم تغیر دهم....ودانشی که تفاوت این دو را بدانم .... آمین 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من پسرم الان 3 ساله است.

الان بچه ی دوممو حامله هستم.

من اینجوری برنامه ریزی کردم که بچه اولم رو دوسال کامل شیر بدم . بعد یکسال به بدنم استراحت دادم برای جبران ذخایر کلسیم. بعد دومی رو باردار شدم.

مشکلی هم ندارم. از چه نظر میگی سخته؟؟

عزیزم مهم بچه دار شدن نیست مهم اینه آیا بچه با آینده ای که پیش رو داره و نامعلومه می‌تونه دوست داشته ...

مرسی عزیزم با وجود اینکه از نظر مادی هیچ مشکلی نداریم ولی از آینده میترسم. الان پسرم ۱۱ سالشه خیلی بهش رسیدگی میکنم و مراقبش هستم و همه جور امکاناتی براش فراهم ولی در خودم توان روحی و جسمی مراقبت از دو تا بچه رو نمیبینم

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞
مرسی عزیزم با وجود اینکه از نظر مادی هیچ مشکلی نداریم ولی از آینده میترسم. الان پسرم ۱۱ سالشه خیلی ب ...

احسنت به شما آفرین 

در ضمن یچی بگم من خودم سه تا داداش دارم ازدواج کردن و منم خواهر ندارم و از نظر مالی و رفاه اندازه صدتا دختر دلخوشی داشتم بابام از همه نظر حمایتم میکنن ولی متاسفانه به دلایلی اصلا باهیچ چیزی دلم خوش نیست 

هرکاری میکنم دلم خوش نمیشه اشک دم مشکمه .

بعضی وقتا به مامانم میگم آخه چرا منو به این دنیای بی رنگ و بو آوردین 

متاسفانه خیلیا هستند از نظر مادی تامینن ولی آینده ای نامفهوم و بی هدف پیش رو دارند 

خداوندا آرامشی عطا فرما تا بپذیرم آنچه را که نمیتوانم تغیر دهم....شهامتی ده تا بپذیرم آنچه را که میتوانم تغیر دهم....ودانشی که تفاوت این دو را بدانم .... آمین