2777
2789
عنوان

حدس جنسیت نی نی

180 بازدید | 9 پست

سلام خانوما من خیلییی هیجان دارم ببینم نینیم چیه میتونید حدس بزنید چی میتونه باشه تودلیم..اول سلامتیش مهمه واسم از بس دوسال اقدام بودم و نمیشد هرچی هدیه خداس روسر میزارم..فقط هیجان دارم  زود بدونم تودلیم چیه میتونید حدس یزنید؟؟تهوع ندارم شاید یکی دوبار ده هفته هستم گرگرفتیگی و گرمای شدید احساس میکنم سینها وپیشونیم خیلی جوش ریخت..نفسم یکم تنگه میلم بیشتر ب شوری ولی خب همه چی میتونم بخورم تقریبا..تخمک سمت راست داشتم اون ماه ک باردار شدم..ضربان قلب نینیم 115بود...تست جوش شیرینم انجام دادم کف کرد

😍 بالاخره منم توی 21بهمن 99بعد دوسال مادر شدم خدایاشکرت دوستان دعا کنید نی نیم سالم بیاد بغلم انشالله قسمت همه منتظرا💕

سلام عزیزم حس من میگه پسره 

آن دو تا چشمان تو هی خودنمایی میکند ! لشکر موهای تو کشور گشایی میکند ؛ نقش زیبا بودنت را خوب ایفا میکنی، با نمایش نامه ات در شهر غوغا میکنی ، من هوای ابریم جانا تو باران منی،کافه دنج همان رو به خیابان منی❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عيدت مبارک 

انشالله بسلامتی بغلش کنی 

الهم العجل لولیک الفرج                                  خداروشکر من دوباره مادر شدم خداروهزاران مرتبه شکر که مادر دوتا گل پسرم                                               آقا محمدامین واقا محمدصدرا عشق های من دوستون دارم 

ببین به این چیزا ربطی نداره

شوری و شیرینی و گرمی و سردی و اینا ربطی به جنسیت نداره

یک هفته دیگه سونو ان تی داری، اگر سونوگرافیستت ماهر باشه اونوقت میگه جنسش چیه

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜

من سر دخترم همچین علائمایی داشتم 

خدایا ممنون که پسرمو صحیح و سالم گذاشتی تو بغلم پسرم در تاریخ 1399/11/26 دنیا اومد البته قرار بود 1399/1۲/7 درهفته ۳۷دنیا بیاد که بخاطر مسمومیت بارداری زودتر دنیا اومد    پسرم منو آجی دنیا و بابایی بیصبرانه منتظرت هستیم 😍😍 اگه میشه برا سلامتی پسرم یه صلوات بفرستین                تیکرم به وقت سزارین  برامون دعا کنین سالم از اتاق عمل در بیایم 😘
من سر دخترم همچین علائمایی داشتم 

مرسی عزیزم

😍 بالاخره منم توی 21بهمن 99بعد دوسال مادر شدم خدایاشکرت دوستان دعا کنید نی نیم سالم بیاد بغلم انشالله قسمت همه منتظرا💕