2777
2789
عنوان

وجود توده درگردن

104 بازدید | 6 پست

سلام دوستان من یک هفته پیش دکلرع کردم کله سرم سوخت بعددیروز سرم پوسته پوسته میشد که متوجه یه غده توگردنم شدم قبلا نبودمطمئنم بعدرنگ کردن درومده دردمیکنه اندازه عدس وطرف چپم هست ازونطرفم پشت گوشم استخونش دردمیاد سمت راست بنظرتون ازچیه خیلی نگرانم عیدم زهرم شد😭

زیر چونت؟

اون عدد لنفاوی ک گاهی متورم میشه

برامنم میشم هروقت گوشم درد کنه

برا سلامتی وظهور حضرت مهدی صلوات 💚بارسنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود/خم شدن را عار میدانم دعاکن نشکنم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه دقیقا توگردنم جایی که موهام رشدکرده😭

حتمن برو دکتر جراح فک کنم بفرستت سونو

با قرص لاغری گیاهی کارویل سایز و وزن کم کردم ، تبلیغ نیست فقط تجربه شخصیه خاستم با شما هم درمیون بزارم ♥️♥️♥️

من زیر چونم اندازه عدس ی دو ماهیه دراومده دکترم رفتم گفت از غدد لنفاویه... ی کم کوچیک شده ولی کلا نرفته.... در ضمن گردن یکی از فامیلامون این شکلی که می گین دیده می‌شد بردنش دکتر داروی چرک داده بود کلا رفع شد.... اصلا ااا نگران نباشید مطمئن 

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام)