2777
2789

خوبین؟چند هفته این؟علایمتون چجوریه؟من نمیدونم چرا پاهام جون ندارن😭ولی هنوز حالت تهوع و..ندارم بعد ی سوال راسته میگن هروقت قلب بچه تشکیل شه حالت تهوع سراغ ادم میاد؟

سنگینه هضم من برات؟! بکش کنار مرسی فدات😚

من زایمان کردم ولی ربطی نداره ممکنه اصلا تهوع نداشته باشی ممکنه بگیره ول کنه من از هفته نه به بعد تهوعم شروع شد ولی بگیر نگیر داشت یه روز خوب بودم یه روز مدام تهوع

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
من زایمان کردم ولی ربطی نداره ممکنه اصلا تهوع نداشته باشی ممکنه بگیره ول کنه من از هفته نه به بعد ته ...

بسلامتی عزیزم من سراولی فک کنم هفته ۸ یا ۹ بود اومد سراغم و بعضی روزا بالا میاوردم نی نی تون چیه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بسلامتی عزیزم من سراولی فک کنم هفته ۸ یا ۹ بود اومد سراغم و بعضی روزا بالا میاوردم نی نی تون چیه؟

پسره 😊 

سلامت باشی آخه من خیلی هارو دیدم اصلا تهوع ندارن

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
پسره 😊  سلامت باشی آخه من خیلی هارو دیدم اصلا تهوع ندارن

انشاله زنده باشه اره خب ولی من نمیدونم چرا سر این پاهام از بعدظهر ب بعد درد میگیره🤔

لبنیات زیاد بخور  من جفت دستام درد گرفته بود گفتن کلسیم کم داری، خوب شدم

باورت میشه فقط دوس دارم ترشی خیار شور زیتون شور و.بخورم اره راست میگی دوغ ک زیاد میخورم ولی ماست نه زیاد

باورت میشه فقط دوس دارم ترشی خیار شور زیتون شور و.بخورم اره راست میگی دوغ ک زیاد میخورم ولی ماست نه ...

شوری  زیاد نخور من سر دخترم خیلی خیار شور خوردم و اون آخر فشارم بالا رفت

سر این یکی خیلی خودمو کنترل میکنم

شوری  زیاد نخور من سر دخترم خیلی خیار شور خوردم و اون آخر فشارم بالا رفت سر این یکی خیلی خودمو ...

اره منم سر اولی از ماه ۶ فشار گرفتم دفع پروتیین و..حالا گفتم دیگ از فردا خودمو کنترل کنم

دارو نمیخوری؟ من آسپرین میخورم از هفته دوازده

نه هنوز هفته ۶ هستم اونروز مطب دکتربودم فشار گرفت گفت خوبه البته گفت باید خیلی رعایت کنی