2777
2789

زنگ بزنی مطبش بپرسی راحتتریا

درخواست دوستی قبول نمی‌کنم || کاربر گرامی، اینجا یه سایت تبادل نظر عمومی هس نه چت شخصی و هرکس میتونه به هر پستی ری‌اکشن بده. پس اگه به پستت توی یه تاپیک ریپلای زدم، نگو: «با تو نبودم. مخاطبم استارتر بود» این حرف خیلی مسخره است.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطب میگن حضوری باید بیای منم شهرستانم باید یه حدود قیمت داشته باشم ک تصمیم بگیرم 

راست میگه چون کیس با کیس فرق میکنه ولی همینو بهشون بگو که حدود قیمت میخوای. اگرم انقد بی فرهنگه که بازم اصرار کنه بیا حضوری، دکترت رو عوض کن اصلا😁

درخواست دوستی قبول نمی‌کنم || کاربر گرامی، اینجا یه سایت تبادل نظر عمومی هس نه چت شخصی و هرکس میتونه به هر پستی ری‌اکشن بده. پس اگه به پستت توی یه تاپیک ریپلای زدم، نگو: «با تو نبودم. مخاطبم استارتر بود» این حرف خیلی مسخره است.
راست میگه چون کیس با کیس فرق میکنه ولی همینو بهشون بگو که حدود قیمت میخوای. اگرم انقد بی فرهنگه که ب ...

دکترش ک خیلی عالیه چندتا مطب داره تو تهران اینقد خفنه ک من حاضرم ماهی یه بار ک بخاطرش برم تهران ولی خب یه رنج قیمت میتونه بده دیگه مثلا 10 تا 15

میشه واسه خوب شدن حالم صلوات بفرستین🙏❤
دکترش ک خیلی عالیه چندتا مطب داره تو تهران اینقد خفنه ک من حاضرم ماهی یه بار ک بخاطرش برم تهران ولی ...

سلام 

جدید ترینش دست منه نمیدونم الان ب درد میخوره یا نه😁

من ۵ روزه انجام دادم 

دندون ن کجه ن ناهنجاری اینا دارم

فقط بین هر دندونم تکو توک فاصلس 

۵۵ ملیون شد هزینه ارتودنسی

نزدیک ۸۰۰ ۹۰۰ عکس و اینا

۴۰۰خورده ای هم پک مسواک و اینا

سلام  جدید ترینش دست منه نمیدونم الان ب درد میخوره یا نه😁 من ۵ روزه انجام دادم  دندون ...

سلام‌ گلم الان پنج ماهه از ارتودنسی تون گذشته میشه بگین راضی هستین یانه؟قسط ماهی چقدر ازتون میگیره؟چرا میخام درخواست دوستی بدم نمیاره بالااسمتون رو،خیلی سوال دارم راجب این دکتر خواهش میکنم جواب بده من شهرستانک الکی نمیتونم پاشم بیام تهران

سلام جدید ترینش دست منه نمیدونم الان ب درد میخوره یا نه😁من ۵ روزه انجام دادم دندون ن کجه ن ناهنجاری ...

سلام عزیزم وقت بخیر ، شما گفتید که پیش اقای درویش پور ارتودنسیتونو انجام دادید ، میشه بگید که راضی بودید یا خیر ؟ برگشت نداشته که ؟ خیلی ممنون میشم بگید 🙏