2777
2789

سلام سال نو به همگی مبارک باشه.

خانما من چن روز دیگه تولدمه.همسرمم اهل سوپرایز کردن واین چیزا نیست البته اینم بگم ماخونه پدرشوهرم میشینیم و خداییش شرایط اینم نداریم که بخواداینکار بکنه جو خونوادگیشون یه جور خاصیه.ازاین لحاظ درکش میکنم ولی منم دلم میخواد همسرم به تولدم اهمیت بده خودم همه مناسبتا سوپرایزش میکنم ازیه طرفم میخوام دختر این چیزا رو با ما تجربه کنه از همین حالا بهش بفهمونم که بایدبه خونه و خانواده اهمیت بدیم. نظرتون چیه چکار کنم؟

شماروز تولدتون چه کارایی واسه دل خودتون انجام میدین؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کارخاصی نکردم ولی دلم میخوادازاین به بعدکارخاصی بکنم😃

میفهممت عزیزم.اولا پیشاپیش تولد مبارک.و ضمنا حتما واسه خودت کیک بخر و از قبلش هم بهش بگو که میخوای اینکارو بکنی.خونه رم تزیین کن.یه کادو هم برای خودت بخر..مثلا دستبندی چیزی...حتما هم نمیخواد طلا یا نقره باشه.مهم اینه که به خودت اهمیت بدی .یکی دوبار این کارو کنی اونم یاد میگیره که تولدت روز مهمیه

عاشق شیرینی پزی هستم ولی قول دادم یه مدت سراغش نرم کیکم خوشحالم نمیکنه راستش اصلا نمیدونم چی خ ...

دخترت بهتر هست اينو ازت ياد بگيره ك منتظر نمي موني كسي خوشحالت كنه و خودت برا خوشحالي خودت كاري ميكني

ي هديه واسه خودت بخر

كيك درست كن

لطفا اگه بالاي ٤٠ سال هستي بهم بگو هر جا ديدي منو يا توي تاپيك اخرم

منم خیلی منتظرمیشم ولی کسی نمیگیره🤣

منم دوس دارم دوتایی مثلا شام بریم بیرون یا بریم کافی شاپ چن تا عکس بگیریم ولی مادرشوهرم اینا از ی ماه قبل هی تولد تولد میکنن ک کیک بگیر بیار اینجا یا کیک بگیر میایم اونجا😑 منم اصلااا بهم خوش نمیگذره، لامصبا یادشونم نمیره

لطفا برا نی نی دار شدنم صلوات بفرستین مهربونا🥰😘