2777
2789
عنوان

همش چیزای جنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 567 بازدید | 58 پست
سلام عزیزم .سال نو شما هم مبارک باشه . متولد ۶۹ هستم .

یعنی همین الان ۳۰ ۳۱ سال؟ بچه هات چند سالشونه؟ چند تا داری؟ خیلی سوال میکنم میدونم ولی چه کنم دیگه کنجکاویه🤣

دوست عزیزم که امضام را میخوانی برای روح می می ناز و مامان ترنم صلوات بفرست. می می ناز از کاربران قدیمی بودند که به دلیل سرطان سینه فوت کردند. مامان ترنم سال 89 به همراه همسر و دخترشون در سانحه هواپیمای ارومیه فوت کردند.  حالا لطفا برای روح آلا کوچولو دختر دوست نی نی سایتی مان صلوات بفرست. حالا تو که دل مهربانی داشتی و برای کسانی که گفته شد صلوات فرستادی من دعا میکنم تا آرزو هایت براورده شود. تو هم برای براورده شدن آرزویم دعا کن.  خواهران من، بدونید که این عیب نیست که نوار بهداشتی رو توی کیسه سیاه بذاریم. چون قائدگی هم مثل ادرار و مدفوع، چیز طبیعی بدن زن هاست و همونطور که لازم نیست آدم و عالم بفهمن که ما به دستشویی رفتیم، لازم نیست آدم و عالم بفهمند که ما قائده هستیم. بدونید که بکارت، (البته درصورتی که رابطه های دیگر هم انجام نشده باشد) عقب ماندگی نیست، پاکدامنی و حیاست. خواهر ها، بدونید که اسم دیگر رابطه قبل از ازدواج، رابطه نامشروع است. بدونید که حجاب اجباری اسارت نیست، عزت است. به جای اینکه هم دیگر رو به کشف حجاب تشویق کنیم، به با حجاب بودن تشویق کنیم. بیاید به جای فمنیست، مسلمان، یک مسلمان کامل باشیم. بیاید الگومان به جای فمنیسم، حضرت زهرا (ع) باشد.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره .باورت میشه همش فراار میکنم سرم همیشه خیسه .اه بهش میگم مریضی میگه از عشقه یعنی میخوام سرمو بزنم ...

یعنی چی که سرت خیسه

دوست عزیزم که امضام را میخوانی برای روح می می ناز و مامان ترنم صلوات بفرست. می می ناز از کاربران قدیمی بودند که به دلیل سرطان سینه فوت کردند. مامان ترنم سال 89 به همراه همسر و دخترشون در سانحه هواپیمای ارومیه فوت کردند.  حالا لطفا برای روح آلا کوچولو دختر دوست نی نی سایتی مان صلوات بفرست. حالا تو که دل مهربانی داشتی و برای کسانی که گفته شد صلوات فرستادی من دعا میکنم تا آرزو هایت براورده شود. تو هم برای براورده شدن آرزویم دعا کن.  خواهران من، بدونید که این عیب نیست که نوار بهداشتی رو توی کیسه سیاه بذاریم. چون قائدگی هم مثل ادرار و مدفوع، چیز طبیعی بدن زن هاست و همونطور که لازم نیست آدم و عالم بفهمن که ما به دستشویی رفتیم، لازم نیست آدم و عالم بفهمند که ما قائده هستیم. بدونید که بکارت، (البته درصورتی که رابطه های دیگر هم انجام نشده باشد) عقب ماندگی نیست، پاکدامنی و حیاست. خواهر ها، بدونید که اسم دیگر رابطه قبل از ازدواج، رابطه نامشروع است. بدونید که حجاب اجباری اسارت نیست، عزت است. به جای اینکه هم دیگر رو به کشف حجاب تشویق کنیم، به با حجاب بودن تشویق کنیم. بیاید به جای فمنیست، مسلمان، یک مسلمان کامل باشیم. بیاید الگومان به جای فمنیسم، حضرت زهرا (ع) باشد.
از کجا باید بفهمیم کی سک س محوره کی احساس محور؟

خب مردانی که در اولین برخوردها سریع میرن تو مسائل جنسی .عجله دارند .

من خودم چندین نمونه داشتم .مثلا طرف نهایتا جلسه سوم صبر کنه و میخواد ببینه گرمی یا سردی .زود وارد قربون صدقه هایی میشه که موضوع را بکشونه به مسائل جنسی ...براشون مهم نیست تو هنوز احساساتت اوکی شده یا نه .اصلا تصورش را هم نمیکنن که مسائل جنسی غیر از احساسی است .یکی میدونن ...

ولی با همسرم که آشنا شدم براش مسائل دیگری مهم بود .اصلا زود وارد این مسائل نشد .در حالیکه آدم سردی هم نیست .

تو دوران اشنایی از عجله زیادی که دارن تا حدودی میشه فهمید 

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

مال منم اوائل همین بود اما اینقدر گفتمش حوصله حمام رو ندارم که خودشم فهمید عواقبش سخت و خسته کنندست.... هفته ای سه بارش کردیم اما امروز روز اول پریمه بازم امپر چسبونده بود که گردن نگرفتمو با سکوتی سهمگین رفت بیرون 😁

آیه سابقم نی نی یار منو ترکوند. خدایا شکرت بابت همه نعمتات 
اره .باورت میشه همش فراار میکنم سرم همیشه خیسه .اه بهش میگم مریضی میگه از عشقه یعنی میخوام سرمو بزنم ...

وای😅مثل ما😑من آخرش سینوزیت گرفتم دیگه😑بس که هرشب حموم میرم.

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی