2777
2789

دوتا از دوستام دقیقا علائم‌منو دادن و بچه هاشون دختره 

اما نی نی من پسره

ممکنه اشتباه باشه؟

میدونم نمیشه خیلی به علائم اتکا کرد 

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نمیشه،دختر رو ممکنه اشتباه بکن ولی پسرو نه،حتمن دکنر دیده یه چیزی که گفته پسر دیگخ

برای سلامتی تودلیم به صلوات مهمونم بکن خیرببینی❤خدایا بحق فاطمه زهرا نی نیمو سلامت بزار تو بغلم💕دخترقشنگم بیصبرانه منتظرم روی ماهتو ببوسم💕اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ💕
نه نمیشه،دختر رو ممکنه اشتباه بکن ولی پسرو نه،حتمن دکنر دیده یه چیزی که گفته پسر دیگخ

اره ولی یه لحظه شک کردم 

انقد علایم‌مثه هم‌ با با جنسیت متفاوت

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍
اره ولی یه لحظه شک کردم  انقد علایم‌مثه هم‌ با با جنسیت متفاوت

علائم قطعی نیست آخه من خواهرم بستنی و لواشک دوس داشت بچش دختره ولی خیلیارو دیدم با همین ویار بچشون پسره

برای سلامتی تودلیم به صلوات مهمونم بکن خیرببینی❤خدایا بحق فاطمه زهرا نی نیمو سلامت بزار تو بغلم💕دخترقشنگم بیصبرانه منتظرم روی ماهتو ببوسم💕اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ💕
۱۰۰٪ پسره علائم چرته

خب پس قطعیه دیگه 

اخه جنش تعیین جنسیت هم‌گرفتیم 

گفتم‌نکنه ضایع شم 😂😂