بچه ها من یک ماهه با ی پسری ک سه سال ازم کوچکتره (۲۰سالشه) و تو دانشگاهمونه وارد رابطه دوستی شدم ایشون خیلی پولداره مغرور همه رو پایین تر از خودش میدونه ولی من خودم خیلی بالا گرفتم و از اعتماد بنفس طرز حرف زدنم خوشش میاد و میگه با ادبی ولی کلا از کلمات عزیزم خیلی کم استفاده میکنه و ما فقط مجازی همو دیدیم از هر نظر منو قبول داره و ملاک اصلیشون قیافس اون روز بعد کلی اصرار کردن براش عکس فرستادم حس میکنم سرد شده چون ازم تعریف نمیکنه نمیگه عکست خوشگله یا چیزی وقتی واسش عکس میفرستم.و اوایل بهم میگف( تو) ولی از کلمه عزیزم ک فقط اینو میگه کم استفاده میکنه الان دو شبه میگه (خوبی شم)ا یا آخرش میگه (شب شما بخیر باشه )ولی تو چتش احساس نمیکنم اون سردیو قشنگ دو سه ساعت چت میکنیم.مونده بعد عید همو ببینیم حضوری به دلیل باز شدن دانشگاه. و بهش گفتم ازدواجی نیسم و تعجب کرد گف همه دخترا از ازدواج حرف میزنن و براهمین با دوس دختر قبلیش کات کرده چون ازش قول ازدواج میخاس وقتی خودش دید حرفی از ازدواج نمیزنم خودش میگه مثل میگه عموم از زن عموم ۴سال کوچیکتره. ولی من بهش گفتم چون دارم فارغ التحصیل می شم ته ته رابطمون مرداده اونم یا هیچی نمیگه یاهم میگه احتمالا اون موقع تمومه بعد اینکه من گفتم اینو میگه. بنظرتون چیکار کنم و علامت چیه این شماها گفتتش؟
چرا میخوای با پسر پولدار و سرد و مغرور و سن کم که ملاکش قیافست وقتتو تلف کنی؟
شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎 من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا ) فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد
اخه الان همه دنبال همچین پسرین وقتی میتونم داشته باشم چرا نشه☹☹
موقت میتونی داشته باشیش ولی تا ابد نه بهتره کسی رو پیدا کنی که حتی همین موقت بودن باهاشم با خوشی باشه و ملاکش متفاوت از ایشون باشه
شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎 من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا ) فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد
موقت میتونی داشته باشیش ولی تا ابد نه بهتره کسی رو پیدا کنی که حتی همین موقت بودن باهاشم با خوشی باش ...
و میدونی من تاحالا ب کسی دست ندادم ولی اون میگه حداقل باید دست و بغل باشه و اجازه بدی موهاتو ببافم. من با دست مشکلی ندارم ولی بقیع موارد رو نمیتونم و ی جوری میخام وابستش کنم.میگه بغل و دست نباشه ک فرقی با بقیه پسرا ندارم واست.ولی خب ب دلیل فارغ التحصیلیم چون راهمونم دوره فک کنم همون مرداد اینا تموم شه رابطمون
و میدونی من تاحالا ب کسی دست ندادم ولی اون میگه حداقل باید دست و بغل باشه و اجازه بدی موهاتو ببافم. ...
از الان ولش کن و امیدوارم با یک پسر خوشگل و خوشتیپ و پولدار که فقط تو رو به خاطر خودت بخواد دوست شی ❤
بنظرم اگه فقط واسوقت گذروندنه هم اصلا و ابدا کارت خوب نیست شخصیت و غرورتو زیر سوال نبر
اره رابطه یکی دو ماهس چون من همش میگم ها ولی اون میگف نگو دوماه بعد تموم میشه بگو هر موقع تموم شد یعنی ب بعدش فک میکرد یا مثلا ب طور غیرمستقیم از دوردست ها حرف میزنه از اونورم میگه من ی هیچ دختری قول ازدواج نمیدم ک خدایی نکرده بدقول باشم
نه عزیزم من اومدم از شماها کمک بگیرم ممنون میشم با استدلال منو تو راهم قرار بدید
کلا سعی کن وارد این روابط نشی عزیز دلم چون ناخواسته وابسته میشی حداقل بذار ب وقتش با کسی ک ایده آلته و شرایط ازدواج داره ن با ی پسر بچه عاشق کسی باش برات تب کنه ن ک...
میشه برای حل مشکل زندگیم ک شده گره سفت ی صلوات بفرستین ممنون میشم😊💋💋💋💋انشالله شماهم ب ارزوهاتون برسین🙏