2777
2789

امروز یک ربع توی نی نی سایت اومدم.

تا الان ۱۰۰ تا تاپیک راجع به دعوا و قهر و کتک خوردن و فحش دقیقا تو این لحظات زده شد.

این اتفاقات که کلا تازگی ندارن... کل عمرتون با این چیزا درگیر بودید. از فردا هم تو سال جدید گیس کشی کنین. 

یه امروز رو بیخیال!

مرسی اه!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درست میگی 

بعد ب عقلشونم نمیرسه نیان اینجا انرژی منفیشونو پخش کنن اعصاب همه رو خراب کنن

‏‏كن معنا يا الله، لأنك الوحيد الذي يشعر بنا ويهتم بأمرنا ويدرك كل مافينا.خدایا در کنار ما باش، چون تو تنها کسی هستی که احساس ما را درک می‌کند و به ما توجه می‌کند و از هرآنچه درون ماست با خبر است ♥️
لحظه تحویل سال هم مثل بقیه لحظه هاست برتری نداره تو سال جدید هم واسمون ن ر ید ن

همین عیدها و دورهمی با اعضای خانواده رو هم نداشته باشیم بهتره بمیریم هممون... زندگی واقعا بدون این چیزا کلا چه معنی داره جز سختی و بدبختی

درست میگی  بعد ب عقلشونم نمیرسه نیان اینجا انرژی منفیشونو پخش کنن اعصاب همه رو خراب کنن

والا به خدا

انگار از بقیه کاری ساختن

طرف تاپیک زده 2 هفتس جنگ دارم با شوهرم سر رفتن خونه مادرشوهر الانم کتکم زد رفت تنها!

خب ما الان چکار کنیم؟

بیایم شوهرتو جرواجر کنیم؟

اخرشم نوشته حق با منه یا اون؟!!!! 

ببین بحث آماری است الان جامعه آماری گه میاد تو سایت یه ناراحتی داره کسی که مشغول عید است و خوش است ...

من نمیگم نیان تو سایت

میگم ما کل سال که بدبختی داریم برای خودمون

یه روز رو حداقل شاد باشیم!

همش شده غم و غصه اینجا

هیچ کاریم از دست کسی ساخته نیست

یه ادم که کلی مشکلات داره و فقط از یه لحظه زندگیش میاد میگه، بقیه واقعا میتونن راهکار بدن؟

پس فقط میشه گفت اون ادم داره درد و دل میکنه

ولی ایا اصلا همون ادم اروم میشه و مشکلش حل میشه؟

بقیه یا ریشخندش میکنن

یا راهکارهایی میدن که اصلا استارتر قبول نمیکنه انجام بده

فقط موج منفی به هم منتقل میکنیم بدون اینکه مشکلی حل شه