2777
2789
عنوان

بیاییدد عکس شیرینی بذارم😚

| مشاهده متن کامل بحث + 1103 بازدید | 50 پست
آفرین خوشگل شدن عاشق برنجی و نخودچی هستم😋😋

هرسال همین دومدلو فقط میپزیم🤣

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چطوری عکس بذاریم

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم                *آدم مذهبی نیستم اما از آنانی که به هیچ چیزی پایبند نیستند میترسم از آنان که خدارا به چالش میکشند میترسم اینها برای هیچکسو هیچ چیز ارزشی قائل نیستند فریب ظاهر روشن فکرشان را نخورید*             *پروفسور سمیعی* 
هرسال همین دومدلو فقط میپزیم🤣

بازم عالیه  من هرسال قبل عید چند مدل امتحان میکنم اگه موفقیت آمیز بود برای عید درستش میکنم😂😂

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖

عزیزم چطوری عکس بذاریم

اون قسمت که تایپ میکنی پیش شکلک عکس یه کوه اونو بزن

بعد فایل یا گالری بعد عکست انتخاب کن بذار تا لود بشه بعد ارسال بزن

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖

این شیرینیایی که پختیم خواهرزادم به اسم خودش تموم کرد البته الان شهردیگم

نخودی چجوری درست کردین من ک دیوونه شدم😭😭😭

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 

اسی شیرینی نخودی یادداری😭😭😭من میخام

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 

😅😅😅😅چرااا

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
😅😅😅😅چرااا

اخ لنتی هیچ جور نمیتونم درست کنم😭😭😭

توروخدا چجوری درستش میکنی من توستر ندارم توی فرتنوری ازاین گازیا درست میکنم

من همه روانجام دادم ولی شل شد دست نمیشد بهش بزنی وحشتناک بود😭