2777
2789

التماس دعای فراوان دارم 

خدا هیچ بچه ای رو مریض نکنه همشون سالم باشن

بخصوص بیماران خاص

بخصوص صعب العلاجها

لطفا پسر منم دعا کنید ممنونتون میشم

همه پدر و مادرها هم سالم باشن برا بچه هاشون

لطفا فراموششون نکنید

انشاا... سال پربرکتی باشه خدا روزی همه رو زیاد کنه

_۰__۰_ برا پسرم دعا کنید خوب بشه. ممنونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توروخدا برا بچم دعا کنید

تب داره😭😭😭😭

پفک نمکی سابق هستم برای سلامتی پسرم یه صلوات میفرسی ‏از الان دارم بـه اول فروردین سال ۱۴۰۱ فکـر مـیکـنم کـه چقدر قراره بــا تاریخ رنـد ۰۱/۰۱/۰۱ و جمله “این اتفاق هر صد سال یه بــار مـی افته” و چرت و پرتای دیگه زخم بشیم.  
بهش استامینوفن دادی؟ قطره دو برابر وزنش

اره دادم شیافم زدم

ساعت ۳قطره دادم و ۴،۵شیاف زدم تبش خیلی بالا بود بعد پاشویه کردم

پفک نمکی سابق هستم برای سلامتی پسرم یه صلوات میفرسی ‏از الان دارم بـه اول فروردین سال ۱۴۰۱ فکـر مـیکـنم کـه چقدر قراره بــا تاریخ رنـد ۰۱/۰۱/۰۱ و جمله “این اتفاق هر صد سال یه بــار مـی افته” و چرت و پرتای دیگه زخم بشیم.  
شیاف بزنش درجا میاد پایین..پاشویش کن

انجام دادم پایینم اومد ولی قطع نمیشه از ۵شنبه درگیرشم

چن ماهشه؟

۸

ای جونم..همسن پسر منه..برا دندونشه احتمالا...ممکنه بیشتر هم طول بکشه.. دندون در اورد؟

اره ۴تا از بالا همزمان

تاچن روز ممکنه تب کنه