2777
2789

من صورتی گذاشته بودم پایه اخر دکلره بود موهام با پودر دکلره رنگی گلباران میذاشتم تا ۳ ماه میموند فقط هی صورتی روشن تر میشد

دوتا پیشی ناز دارم که اسمشون پت و مت پروفایل عکس پت 😍😍 کپی همن مربی رقصم عاشق همسرمو زندگیم ❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من دوبارگذاشتم یبارابی یبارقرمز...بایدرو موی روشن بذاری تاقشنگ بشع وخودشونشون بده .هرچی کمترسرتو بشوری بیشترهست..تادوهفته هس بعدم یکم اثراتش هس مثلا قرمزنابییاد پاک شه چندرنگ میشه وهمونم خودش قشنگه

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜
بعدا تهش موهات چه رنگی شدش ؟

مگ تهش باید یه رنگ دیگه بشه ؟ عوض نمیشد صورتی خیلی کمرنگ میشد ب سفید میخورد بد دوبابه همون پودره ک گفتمو با اب قاطی میکردم میزدم سرم تا ۳ ماه بعد

دوتا پیشی ناز دارم که اسمشون پت و مت پروفایل عکس پت 😍😍 کپی همن مربی رقصم عاشق همسرمو زندگیم ❤
من دوبارگذاشتم یبارابی یبارقرمز...بایدرو موی روشن بذاری تاقشنگ بشع وخودشونشون بده .هرچی کمترسرتو بشو ...

مرسی عزیزم از توضیحت 🙏🙏🙏فقط من موهام مشکیه نمیخوام زیاد بمونه حتما باید دکلره کرد راستی برند  رنگت چی بود 

مگ تهش باید یه رنگ دیگه بشه ؟ عوض نمیشد صورتی خیلی کمرنگ میشد ب سفید میخورد بد دوبابه همون پود ...

ن عزیزم میخواستم ببینم پودردکلرشم مثه خودشه یعنی بره زرد میمونه یا موهای خودته یعنی بدونه دکلره نمیشه 😕

ن عزیزم میخواستم ببینم پودردکلرشم مثه خودشه یعنی بره زرد میمونه یا موهای خودته یعنی بدونه دکلره نمیش ...

نه دیگه گفتم که اول موهامو با دکلره به پایه ۱۰ رسونده بودم اصن زرد نبود موهام سفیده سفید شده بود بد با پودر دکلره رنگی رنگش کرده بودم

نه دیگه گفتم که اول موهامو با دکلره به پایه ۱۰ رسونده بودم اصن زرد نبود موهام سفیده سفید شده ب ...

مرسی عزیزم از وقتی که گداشتی🙏🙏🙏 امیدم به این بود بدون دکلره بزارم 😕

مرسی عزیزم از وقتی که گداشتی🙏🙏🙏 امیدم به این بود بدون دکلره بزارم 😕

امید نداشته باش پس