2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چند سال پیش عاشورا بود 

شب عاشورا ، یک درصد تا آبرو رفتنم مونده بود 

تو مسجد موقع زیارت عاشورا خوندن گریه کردم و از امام حسین کمک خواستم ، آقا هم دست رد به سینم نزد و کمکم کرد 

ی صلوات برام میدین 💗

ی صلوات برام میدین 🌷
واقعا؟ چهله گرفتی یا هر روز نیخونی؟؟ حاجتت چی بود عزیزم

چله گرفتم و واقعا گره ای که کور بود به عنایت و لطف خدا و لطف و  دعای امام حسین علیه السلام باز شد دوباره چله گرفتم برای یک حاجت دیگه اما فهمیدم صلاح یا وقتش نیست به جاش دو تا حاجت مهم دیگه م و که میخواستم برای هرکدوم چله بگیرم گرفتم  

چون دست خالی رد نمیشی 🌷

گر دختری پیش پدر ناز کند🍀 گره ی کرب و بلای همه را باز کند🍀صل الله علیکِ یارقیه جان🌷
چله گرفتم و واقعا گره ای که کور بود به عنایت و لطف خدا و لطف و  دعای امام حسین علیه السلام باز ...

دوستم میگه من با صد لعن و سلام میخونم...میگه خیلی حاجت میگیرم ازش خمیشه...شمل چطوری خوحدی؟

دوستم میگه من با صد لعن و سلام میخونم...میگه خیلی حاجت میگیرم ازش خمیشه...شمل چطوری خوحدی؟

من با یک لعن و یک سلام خوندم وضو میگرفتم چادر سر میکردم میخوندم 

ولی ۱۰۰ بار خیلی وقت نمیبره فکر کنم اگر اشتباه نکنم خودتون تحقیق کنید میتونید فقط قسمت آخر لعن (اللهم العنهم جمیعا   ) رو ۱۰۰ بار بگید توانایی تون هرچقدر هست همانقدر جلو برید ان شاءالله حاجتتون میگیرید . یه ذکر هم هست آخر لعن و سلام میگید انگار ۱۰۰ بار گفتید.

گر دختری پیش پدر ناز کند🍀 گره ی کرب و بلای همه را باز کند🍀صل الله علیکِ یارقیه جان🌷
انشاالله حاجتنو بده

ان شاءالله.🌟 مراقبه هم در طول روز داشته باشید و اول نیتتون تعجیل در ظهور امام زمان علیه السلام  و سلامتی ایشان باشه🌷

سلام 

ان شاء الله که امام حسین واسطه بشه و حاجتتو بده گلم

من هرروز زیارت عاشورا میخونم چون واقعا دوسش دارم 

گاهی هم دوبار میخونم اگه تایم بشه 

از خدا هرچی خواستم بهم داده خداروشکر 

ولی صبور هم هستم چون زمان هر اتفاق رو خدا مقدر کرده 

و هیچ وقت نبوده که چیزی بخوام ولی نشه 

همیشه به بهترین نحو خدا برام خواسته 

ایشالله که خدا براتون بخواد

عیدتون مبارک 

یاعلی

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم
ممنونم💚 با صد لعن و سلام میخونی؟ یا یه بار؟

نه عزیزم عادی میخونم معمولا 

نهایتا گاهی ۱۰ تا میگم به نیت ۱۰۰ تا🙈🙈🙈

خدا مهربون تر از این حرفاس

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم