خانما من بچه که بودم مثلا از سن ۸سالگی تا ۱۲، ۱۳سالگی نسبت به همسن و سالام درشت تر بودم
اصافه وزن داشتم
ولی رفته رفته قد کشیدم و تغیر کردم کلا ، الانم یکم اصافه وزن دارما، ولی در حد اونموقع نیست
الان ۲۲سالمه
یادمه کلاس اول بودم خیلیی از دوستام بهم میگفتن چاقالو، میزدن بهم ، بعد فرار میکردن
یا مثلا یه بار با نوه های دایی بابام رفته بودیم پارک خواستم سوار این تاب دونفره ها بشم ، یه آقایی اونجا بود بهم گفت چقد چاقی
یا مثلا یه بار رفته بودیم عروسی دختر عمه مامانم ، یکی از عمه هاش بهم گقت میای زیپمو بکشی بالا کشیدم بالا ، بعد بهم گفت ایشالله لاعر شی
یا مثلا با ۲تا از همکارای بابام رفت و اند خانوادگی داشتیم ، یه روز یکی از دختراش که یه سال ازم بزرگتر بود بغلم کرد بهم گفت خیلی دختر خوبی هستی فقط یکم گنده ای
و........
هزاران هزار مثال اینچنینی
یه بارم رفته بودیم خونه عمم ، دختر عمم ۳سال از من بزرگتر بود ولی خیلیی لاعر بود نشسته بودیم تو تراس ، کلا از سفره تا دیوار تراس ۳۰سانت جا بود ، دختر عمم راحت نشست من نتونستم ، بابام گفت نگاه کن فائزه جاش شد تو جات نشد
یه بارم با همینا رفته بودیم پارک، حرف از قد و وزن افتاد بابام یهو برگشت به همین فائزع گفت تو چند کیلویی ، اون گفت ۴۵، بعد بابام بهش گفت ولی نازنین ۶۲کیلوعه
اینو گفت و دوتایی خندیدن🥲
من اونموقع خیلییییی بی سر و زبون و خجالتی بودم ، نمیتونستم جواب بدم بعدش میومدم خونه کلی گریه میکردم و خودخوری
هیچ وقت اینارو یادم نمیره
ولی الان تبدیل شدم به یه ورژن بهتری از خودم
از همون موقع به بعد دیگه کسی بهم چنین حرفی نزد ، چون لاعر تر شدم با اینکه یکم دیگه اصافه وزن دارم ولی اعتماد بنفسم تقویت کردم ، پررو تر شدم ، اجتماعی تر شدم ، دیگه ساکت نمیبینم بهم توهین کنن در جا جوابشونو میدم
هیچی دیگه فقط خواستم بهتون بگم خواهش میکنم هیچ وقت با طاهر آدما شوخی نکنید یا تیکه و کنایه نزنید تاثیر بدی روشون میزاره