2777
2789
عنوان

چقد بچگیم بخاطر چاقیم مسخره شدم

166 بازدید | 19 پست

خانما من بچه که بودم مثلا از سن ۸سالگی تا ۱۲، ۱۳سالگی نسبت به همسن و سالام درشت تر بودم 

اصافه وزن داشتم 

ولی رفته رفته قد کشیدم و تغیر کردم کلا ، الانم یکم اصافه وزن دارما، ولی در حد اونموقع نیست

الان ۲۲سالمه 

یادمه کلاس اول بودم خیلیی از دوستام بهم میگفتن چاقالو، میزدن بهم ، بعد فرار میکردن 

یا مثلا یه بار با نوه های دایی بابام رفته بودیم پارک خواستم سوار این تاب دونفره ها بشم ، یه آقایی اونجا بود بهم گفت چقد چاقی 

یا مثلا یه بار رفته بودیم عروسی دختر عمه مامانم ، یکی از عمه هاش بهم گقت میای زیپمو بکشی بالا کشیدم بالا ، بعد بهم گفت ایشالله لاعر شی 

یا مثلا با  ۲تا از همکارای بابام رفت و اند خانوادگی داشتیم ، یه روز یکی از دختراش که یه سال ازم بزرگتر بود بغلم کرد بهم گفت خیلی دختر خوبی هستی فقط یکم گنده ای 

و........

هزاران هزار مثال اینچنینی 

یه بارم رفته بودیم خونه عمم ، دختر عمم ۳سال از من بزرگتر بود ولی خیلیی لاعر بود نشسته بودیم تو تراس ، کلا از سفره تا دیوار تراس ۳۰سانت جا بود ، دختر عمم راحت نشست من نتونستم ، بابام گفت نگاه کن فائزه جاش شد تو جات نشد 

یه بارم با همینا رفته بودیم پارک،  حرف از قد و وزن افتاد  بابام یهو برگشت به همین فائزع  گفت تو چند کیلویی ، اون گفت ۴۵، بعد بابام بهش گفت ولی نازنین ۶۲کیلوعه 

اینو گفت و دوتایی خندیدن🥲

من اونموقع خیلییییی بی سر و زبون و خجالتی بودم ، نمیتونستم جواب بدم بعدش میومدم خونه کلی گریه میکردم و خودخوری 

هیچ وقت اینارو یادم نمیره 

ولی الان تبدیل شدم به یه ورژن بهتری از خودم 

از همون موقع  به بعد دیگه کسی بهم چنین حرفی نزد ، چون لاعر تر شدم با اینکه یکم دیگه اصافه وزن دارم ولی اعتماد بنفسم تقویت کردم ، پررو تر شدم ، اجتماعی تر شدم ، دیگه ساکت نمیبینم بهم توهین کنن در جا جوابشونو میدم 

هیچی دیگه فقط خواستم بهتون بگم خواهش میکنم هیچ وقت با طاهر آدما شوخی نکنید یا تیکه و کنایه نزنید تاثیر بدی روشون میزاره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هعیی منم بچگیام خیلی تحقیر شدم جوری که تا ۱۲سالگیم تقریبا تنها بودم و ۳یا۴نفر رفیق داشتم بقیه باهام ضد بودن اما بزرگتر که شدم فهمیدم خدا داره اون موقع هارو برام جبران میکنه و الان از خودم راضیم

icy_floer

من لاغرم خیلی

از بچگی هر کی بهم میرسید میگفت واااای چقدر لاغری سه چیز بخور جون بگیری

تو مدرسه تا دلت بخواد مسخره شدم.

مادرشوعرم کلی تیکه انداخته بهم. میگه مامانت قول داد بعداز عقد چاق بشی چرا نشدی؟ در صورتی که مامانم چنین حرفی نزده

من هنوزم لاغرم هنوزم بغضیا مسخره میکنن هنوزم از خودم بدم میاد.

سالمیم شکر

هر کس درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش

منم این چیزا رو تجربه کردم

باعث شد کل دوران نوجوونیم با فکر کردن به همین چیزا صرف بشه اما گذشته ها گذشته و ما هم اون آدمای سابق با تیپ و قیافه سابق نیستیم 

می خواستم بگم غصه نخور شبیه خودت هم هست اما اون آدمایی که ما رو‌ مسخره می کردن و هنوزم درست بشو نیستن امیدوارم تو همین شرایط قرار بگیرن 

منم این چیزا رو تجربه کردمباعث شد کل دوران نوجوونیم با فکر کردن به همین چیزا صرف بشه اما گذشته ها گذ ...

ولی من یه چیزی بگم؟؟؟ 

من از همشون ممنونم چون همونا باعث شدن من سرسخت بشم

ولی من یه چیزی بگم؟؟؟ من از همشون ممنونم چون همونا باعث شدن من سرسخت بشم

این جوری فکر کردن خیلی خوبه روحیه قوی داشتی

ولی من نمی تونم ببخشمشون چون خیلی عذاب کشیدم و رفتار اونا باعث قوی تر شدنم نشد به کل اعتماد به نفسم رو نابود کرد 

فقط از یه جایی به بعد وقتی از همه اون آدما فاصله گرفتم برای سلامتی خودم‌ و پوشیدن لباسای مورد علاقم لاغر کردم 

ولی دروغ چرا خوشحالم می بینم بعضیاشون که منو مسخره می کردن چاق شدن الان خیلی آدمای ظاهربینی بودن