2777
2789

من هفت روزه بینیمو عمل کردم صورتم کبوده یکم ورم داره نمیخوام کسی منو تو این وضع ببینه اخه هرکی میبینه میگه وااایییی اینا چیه چقدر فلان وووو

امشب شوهرم گفت فردا سال تحویل میریم خونه ی باباش اینا من از خدامه سال تحویل اونجا کنار همه باشم ولی نمیتونم گفتم نه صورتم داغونه میگه تو میخوای از همه دوری کنی و فلان 

حالا چجوری بهش بفهمونم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیخیال عمل بینی پر هزینه کردی تازه من باشم سرم و بالا میگیرم میرم 😂😂کم کم 14 هزینه کردی 

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 

خودتو بزن به بی حالی 😂😂خدایی راه دیگه ای ب ذهنم نرسید دیگه کسی که حرف منطقی رو گوش نمیکنه..

واقعا کار درستی نیست ولی فیلم بازی کن البته اگه صحبت کردی و گوش نداد ..

😂😂دیگه من مجردم تو این موقعیت‌ها نبودم ولی ب ذهنم این رسید , چون حق داری  , چند وقته عمل کردی؟؟

اره ایده ی خوبیه😂 یک هفته میشه فردا 

ببین بگو سرم گیج می‌ره و اینا طبیعی باش فقط از نصف شب ۳ شب شروع کن 😂😂😂 که طبیعی باشه یهو صبح نشه , بگو حالت تهوع دارم دل پیچه شده فقط صبح نه

عزیزم چند روزه کبودیات خوب شد؟ خیلی کلافه شدم  خداکنه❤

من استخوانی بودم دیر تر خوب میشه , ولی کلن تا دو ماه خیلییییی بهتری تا یه سال ورما میرم دیگه تو دو سال بینیت کلن شکل اصلیشه , نگرااان نباش تا سه ماه چسب میزنی بینیت کوچیکه زیر چسب ، برای دوستم بعد ی ماه و نیم عادی بود من چند ماه , بستگی داره ب آدم ، ولی ورم زیر چشمات تا یه ماه دیگه میره