2777
2789
شهرستان هستم کارخونگی خیلی سخته وکم گیرمیاد

منم شهرستانم به نظرم کار نشد نداره، حتی اگه سود شم کم باشه از هیچی بهتره

مثل مجسمه سازی و چرم دوزی و کار با رزین و . . .  تا درست کردن رب خونگی و پیاز داغ و تهیه سبزی خرد شده و دسر . . . 

اینایی که مربوط به تغذیه و مایحتاج مردمه درآمدش م خوبه. اول به آشناها و سوپر محل و . ‌. . میفروشی بعد کم کم مشتری پیدا میکنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از پارسال که کرونا اومد همه چی یه جوری شد  

تاپیک های قبلیت رو خوندم معلومه دختر باهوش و زرنگی هستی که درست خوب بوده و پرستاری قبول شدی

بعضی وقتا یه اتفاقاتی واسه آدم میفته که متوقفش میکنه فقط هم تو نیستی من خودم و یه سری دوستام که از مشکلاتشون خبر دارم رو میدونم 

هر کی یه داستانی داره  ولی یه سریا اصلا به روی خودشون نمیارن و بقیه فکر میکنن چه قدر طرف خوش به حالشه

متوجه نشدم جدا شدی یا نه ولی در کل میخوام بگم مطمئنم که میتونی از پس این مسائل بربیای و سر کار بری و مشغول بشی حتی اگه یه مدتی طول بکشه تا با خودت کنار بیای و ببینی چند چندی

موفق باشی  

صلوات میفرستین برام؟   دمتون گرم

کوتاهی کردم بابا مامانت میبایس بهشون بگی سر لجبازی با دایی منو انداختین توی اتیش  حالا هیچ جا نمیرم روی سرتون اوار میشم 

یکمی دیگه کار میدا کن 

گور پدر اون پسری که باهاش ازدواج کردی نفهم بود اگه میتونی بچه رو بده ب همون تا بفهمه اصرارهاش برای بچه دار شدن حالا نتیجه اش رو ببینه میخوای راحت بذاری اون خوش باشه؟ ازدواج کنه مجدد؟؟؟

اوف  اعصابم خرد شد