سلام بچه ها خوبین؟بچه ها اگه کسی همش در حال پیشنهاد دادن بهتون باشه،کارایی که خودتون کردین و جواب نداده و هی بخواین بگین و اونم مطمئن باشه که پیشنهاداش کاملا درسته،کسی که همش داره فک میکنه به زندگیت تا یه پیشنهاد بده که بهتر شه،واقعیتش اولش نگفتم کیه،که یه ذره فک کنین،مادرشوهرمه،همش داره پیشنهاد میده در مورد بچه داری من،اینکارو بکن اونکارو بکن،و خیلیم اصرار داره،کسی با من همدرد هست؟
بیسوادان قرن 21کسانی نیستند که نمیتوانند بخوانند و بنویسند بلکه کسانی هستند که نمیتوانند اموخته های کهنه را دور بریزند و دوباره بیاموزند کتاب میخوانمچرا که زندگی مرا بسنده نیست
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دقیقا مشاور هم بهم همینو گفت،خیلی اذیت میشم باور میکنی هربار که میبینمش،از بس تو دلم حرص میخورم مثل ...
بله میفهمم خیلی سخته من به جز محل کار. واسم پیش نیومده(که خب میشه برخورد قاطع کرد ، ولی با خانواده نمیشه)
مشاور راه حل ندادن؟
بیسوادان قرن 21کسانی نیستند که نمیتوانند بخوانند و بنویسند بلکه کسانی هستند که نمیتوانند اموخته های کهنه را دور بریزند و دوباره بیاموزند کتاب میخوانمچرا که زندگی مرا بسنده نیست
دقیقا مشکل منم با روانشناس هایی که عوض کردم همینه که مشکل و باز و ریشه یابی میکنن و اکثرا راه حلی ندارن که قاطعانه جلوت بذارن
ولی اخرین مشاورم کمی بهتر بود
دکتر هولاکویی هم همیشه جواب و راه حل دارن اگر بتونی چیزی در مورد این مشکل ازشون پیدا کنی