2777
2789
عنوان

کسب درآمد بلوبانک

| مشاهده متن کامل بحث + 77332 بازدید | 160 پست

وااییی بلو بانککک عالیه ، یکی از راحت ترین آپ های بانکیههه

پشیمون نمیشین 

اگه خاسین بیاین با کد دعوت من وارد شین: NIGRSY

لایک نکن لطفا💜 اگه اتفاقی چشمت به امضام خورد یه صلوات در راه خواسته ام میفرستی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

, سلام دوستان عزیز وقت بخیر این تبلیغ نیست و خودم دو ساله دارم استفاده میکنم و خواستم تجربه کسب درآمد رو به شما بگم ، با اپلیکیشن های زیر می‌تونید درآمدزایی کنید و من خودم به خانواده ام و دوستام ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌معرفی کردم

عالیه ، کد معرف رو که بزنید به شما هدیه (پول)میده :

⭐میلی: خرید طلا به صورت میلی با قیمت مورد نظر

🎁کد معرف: milli-7trzl

⭐بلوبانک :(بانک سامان)  افتتاح حساب دریافت کارت فیزیکی با رنگ دلخواه و شیک.

🎁 کد معرف : M5HEVI

⭐بانکینو :(بانک خاورمیانه) افتتاح حساب و دریافت کارت فیزیکی سفید یا مشکی و با کلاس.

🎁کد معرف: 07AIHZ9

⭐آبانک:(بانک آینده) افتتاح حساب و دریافت کارت فیزیکی شیشه ای 😍 و شیک با رنگ های سفید ، سبز ، زرد

🎁کد معرف : t4mk7

⭐ویپاد :(بانک پاسارگاد) افتتاح حساب و دریافت فیزیکی کارت مشکی و باکلاس.

🎁 کد معرف: M60BQB

⭐توبانک : (بانک گردشگری) افتتاح حساب سپرده و با دریافت سود و دریافت فیزیکی کارت های شیشه ای رنگی و شیک .

🎁کد معرف : 88233146

اگه پول گرفتید واسم دعا کنید😍🙏

باسلام

اپلیکیشن میلی گلد را نصب کنید سپس در قسمت کد معرف این کد را وارد کنید ( milli-xwkh6 )

و در این اپلیکیشن ثبت نام کنید پس از تکمیل ثبت نامتان ۵ سوت طلا به ارزش ۴۰ هزارتومن از این برنامه هدیه میگیرید .

باسلام 

اپلیکیشن میلی گلد را نصب کنید سپس در قسمت کد معرف این کد را وارد کنید ( milli-xwkh6 )

و در این اپلیکیشن ثبت نام کنید پس از تکمیل ثبت نامتان ۵ سوت طلا به ارزش ۴۰ هزارتومن از این برنامه هدیه میگیرید .