2777
2789

😁دوست داشتید بگید

انشالله که سال پیش رو بهترین ها براتون رقم بخوره

اول ازهمه سلامتی برای همه وازبین رفتن این ویروس منحوس

ایشالله هرکی بچه میخواد خدا بهش نگاه کنه

هرکی خواستار متاهل شدنه خدا شرایطشو براش محیا کنه

هرکی دنبال خونه وماشینه خدا خودش براش جور کنه

هرکی دنبال پیشرفت توکار ودرسشه خدا کمکش کنه

❤️❤️❤️

هیچوقت از گذشته یه آدم علیه ش استفاده نکن،چون ممکنه خدا گذشته اون آدم رو تبدیل به آینده تو بکنه...

بهترین باردارشدنم

بدترین فوت پدربزرگ مهربونم😔

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگیتان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لو رفتم پیش بابام که عشق دارم

و بابام گفت تا ابد محاله مال هم بشید

و بدتره دیگه اخراجه عشقم از سرکار که باعث شد نتونه بیاد خاستگاری

دعاکنید بعد 4سال خسته شدممم

کاربر جدید نیستم ،کاربریه جدیدمه💜

فاجعه انگیزترین اتفاق زندگی ام فوت پدرم

پدرم رفت و شهر خالی شد😔😔خدایا امانتی که سپرده بودی روزجمعه تاریخ۱۳۹۹/۰۷/۹ساعا ۱۳:۲۵به خودت سپردم،نگهدارش باش ، طلب مغفرت و امرزش دارم براش،خدای مهربونم یادت باشه اون مهربانترین و خوش قلب ترین پدر دنیا بود😔😔غریب و تنها به خواست خودت پابه دنیا گذاشت بدون مادر و برادر  وپدر و با خواست خودت بردی،هر کس دوست داشت برا پدرم دختری یا خواهری کنه صلوات و فاتحه بفرسته اللهم صل علی محمدا و ال محمدا
بهترین باردارشدنم بدترین فوت پدربزرگ مهربونم😔

روحشون شاد

قدم بچتم پربرکت انشالله 🌹

هیچوقت از گذشته یه آدم علیه ش استفاده نکن،چون ممکنه خدا گذشته اون آدم رو تبدیل به آینده تو بکنه...

میشه 1400سال متاهل شدن منم باشه،؟

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                 صبح میشه این شب،باز میشه این در.. ای که مرا خوانده راه نشانم بده دعا کنید برام 🥲

اول بابام موافق نبود با ازدواج من خیلی سراین موضوع دعوا داشتیم از همینجا از اونایی که برام دعا کردن تشکر میکنم 

ولی خب آخر خوب تموم شد چون بعد۵سال بهش رسیدم بلاخره

مال۱نفر باش،💚نه خاطره مبهم در ذهن ۱۰۰نفر😊اگه با نظرات من مخالفی ریپ نزن دوست عزیز حال و حوصله آن چنان ندارم که جواب تورو بدم مرسی اه😑

شاید بهترینش قبولی دانشگاه بود هرچند مطابق تلاشم نبود ولی خانوادم خوشحال شدن برام کافیه

ببین منو🤨                                    بخند😬                                    بخند عمو ببینه😉                                                                آخ قربون خنده هات، همیشه بخند خوب؟! بذار زندگی بفهمه زورت بهش میرسه