2777
2789
عنوان

کباب کوبیده تو بارداری بده

| مشاهده متن کامل بحث + 1513 بازدید | 26 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه کباب کوبیده بدنیس ولی دیگه چیزای زعفرونی نخور

عزیزانم . اون زعفرانی که میگن ضرر داره وقتی هست که حدود نصف مثقال رو دم کنن بخورن . به خدا زعفرون توی بستنی و روی برنج و توی غذا ، ضرری نداره !

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
چون دو روز پشت سر هم خوردم واینکه تو اینترنت گفته واسه جنین خوب نیس 

منم شده بود ۳ روز پشت هم بخورم!

هرچی تو نت زده مگه آیه نازل شده س که خلافش کنی به ضررو زیان برسی؟!

عزیزانم . اون زعفرانی که میگن ضرر داره وقتی هست که حدود نصف مثقال رو دم کنن بخورن . به خدا زعفرون تو ...

والا به منم دکترم گفته بود ..گفت یه موقع جایی میری رو غذات یکم بود اشکال نداره ولی در کل نخور🤷‍♀️🤷‍♀️

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔@stylelima

خوردم دیگه که الان دسترسی شدم

اون استرس بیشتر رو بچه اثر میکنه تا غذا هرچیزی تو بارداری اشکال نداره خوردنش ولی به اندازه 

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!
نمیخواستم ته دیگ بخورم ولی مگه ولم میکنه میگه باید بخوری برنج سره این خوبه حالا فک نکنم رستورانها زع ...

عب نداره الان استرسی که داری بدتر از اینه که زعفرون وغذای بیرون خوردی

نگران نباش

ولی کلا زیاد غذای بیرون رو نخور..اگه بهداشتی نباشه برات دردسر میشه

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔@stylelima