2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ببخشید وسط تاپیک ولی فقط واسه کنکوریاست ،این کانال شروع از صفر و همه چیزو گفته واسه از الان و چگونگی خوندن درسا،تو تلگرام عضو بشین استفاده کنید

https://t.me/joinchat/aO3fiWmdA3plNGRk

کنکوری۱۴۰۰

کاربری دوممممهههه.نمی دونم چرا فقط منو تعلیق می کنند⁦☹️⁩⁦☹️⁩ما دوتاییم.منو و خواهرم
دیگه روی هوا که میای هرچی بی ربط میذاری ، ببخشید تون برای چیه؟ 

برای حاجت روا شدن باید مهربون بود.چی میشه یکی برای حاجت روا شدن وارد این تاپیک بشه،کنکوری باشه،اینو ببینه،واسه استارتر این تاپیک دعا کنه که باعث شد از گمراهی کنکور در بیاد؟

کاربری دوممممهههه.نمی دونم چرا فقط منو تعلیق می کنند⁦☹️⁩⁦☹️⁩ما دوتاییم.منو و خواهرم
برای حاجت روا شدن باید مهربون بود.چی میشه یکی برای حاجت روا شدن وارد این تاپیک بشه،کنکوری باشه،اینو ...

شما به جای قضاوت، لطفا پستی که مربوط به درخواست عنوان تاپیک نیست نذارید عزیرم.... ممنون میشم ازتون. 

....