2777
2789

و دعا بنویسه از اون شخص  دیگه خوشم نیاد 🤍🖤💔💔

الان هنوز ته دلم بهش فک میکنم قلبم به تپش میاد ولی زیاد اونجور ازش خوشم نمیاد و اونو مقصر تموم حال بدیام میدونم یمدت دوست بودیم بهم بی محلی میکرد 🥺🥺 سرش جاهای دیگ گرم بود 😪 بنظرتون برم پیش همون دعا نویسه عاشق خودم کنمش عذابش بدم؟

چیکردم با خودم که مرگ و زندگی برام فرقی نداره؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دعا نویسه اگه قرار بود دعاش بگیره تو الان این تاپیکو نمیزدی

😐😐😐😐😐😐😐😐

جنسیت:مرد   تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسنگها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم

منم دلم میخاد برم که یه دعا بده فراموشش کنم

نه این کارو نکن خودت ضربه میبینی بازم

I'll be someone  that No one thought I could be ;)                                                                     Be special like MOON :)💫🌌

به پیشنهاد مامانت رفتی پیش دعا نویس؟ مگه دعا نویس روانشناسه؟ بعد صما هر مشکلی پیدا کنید میرید پیش دعانویس؟

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
ن بابا چندسال مداوم پیش روانپزشک اینا رفتم نتونستم از ذهنم بندازمش بیرون واقعا از ناچاری رفتیم اونم ...

😐 چقدر پول دادی

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
۱۰۰

نتیجه هم گرفتی😐