2777
2789
عنوان

برای استرس چی خوبه؟

82 بازدید | 11 پست

والا من سال اولی هست که عقد کردم بعد اصفهان اینجور جاها میخواییم خونه فامیلای شوهرم بریم خیلی استرس دارم بخصوص تو شلوغی آنقدر که هیچی نمیتونم بخورم عق میزنم چیکار کنم رفع بشه کسی بوده اینجوری ؟

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............

برو پیش روانپزشک برات دارو تجویز کنه

دختری هستم از دیار خندان 👀  💫پیانیست💫  گیتاریست💫 💫نقاش💫   🌱در حال یادگیری اسکیت برد🌱   لطفا برای سلامتی پدر و مادرم و فامیلام یه صلوات بفرست👀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو پیش روانپزشک برات دارو تجویز کنه

دارو گرفتم میخوردم خوب شدم ترک کردم دوباره بخورمشون ؟

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............
دارو گرفتم میخوردم خوب شدم ترک کردم دوباره بخورمشون ؟

بله

دختری هستم از دیار خندان 👀  💫پیانیست💫  گیتاریست💫 💫نقاش💫   🌱در حال یادگیری اسکیت برد🌱   لطفا برای سلامتی پدر و مادرم و فامیلام یه صلوات بفرست👀

عزیزم اول ببینید منبع استرستون چیه ینی از کجا به شما حمله میشه،شما قبل اینکه برید بشین با خودت حرف بزن بگو مثلا الان میخام برم اونجا در کمال ارامش میرم من ارومم ،مشکلی برام پیش نمیاد حالت تهوع و ...همه ممکنه داشته باشن،اونا هم مثل بقیه ادمایی که دیدم من ارومم.بعدش چندتا نفس عمیق بکش برو یه دوش بگیر بیا چند قطره گلاب رقیق کن بخور توی مسیر اهنگای ارامبخش گوش بده مثل اهنگهای مدیتیشن صدای طبیعت مثل بارون صدای رودخونه و ...هم چنان چندتا نفس عمیق بکش یه لیوان اب خنک بخور و کمی مدیتیشن کار کن افکار منفی دور بریز با ارامش و انرژی های مثبت رو تو خودت جمع کن افکار مثبت داشته باش مصمم و قوی بسیار جسور برو ،اونجا که رسیدی هدوباره چندتا نفس عمیق بکش تمرکزت روی نفسات باشه و خونسرد باش.

قسم بہ روزے كہ جز خدايتــ مرحمے نخواهے داشت....🌱آرامش است عاقبت اضطراب ها 🌱
عزیزم اول ببینید منبع استرستون چیه ینی از کجا به شما حمله میشه،شما قبل اینکه برید بشین با خودت حرف ب ...

ترس از افراد جدید جمعیت جدید دارم دست خودمم نیست 

ترس از افراد جدید جمعیت جدید دارم دست خودمم نیست 

میدونم عزیزم دست خودتون نیست ولی باید جسارت تغییر افکارت ذاشته باشی،باید انقدر به خودت بگی که من استرس ندارم از اینکه با فرد جدید رو به رو شم استرس ندارم که افراد غریبه رو ببینم من ریلکسم من ‌.....که دیگه برات عادی بشه همش به خودت ارامش بده و یه چالش برای خودت بزار بگو مثلا چرا میترسم مگه قراره چه اتفاق بدی بیفته مگه قراره چی بشه .بعد یکاری کن که این موضوع فوق العاده برات بی اهمیت بشه.

میدونم عزیزم دست خودتون نیست ولی باید جسارت تغییر افکارت ذاشته باشی،باید انقدر به خودت بگی که من است ...

چشم عزیزم 

چشم عزیزم 

عزیز دلم اگه دوست داشتی درخواست دوستی بهت میدم و اگه خواستی سوالی بپرسی یا ...تا جایی که بتونم کمکت میکنم.اگه هم نپذیرفتی مشکلی نیست 😍😍موفق باشی عزیزم برات کلی آرامش و انرژی مثبت و بهترین ها رو آرزومندم.