2777
2789
عنوان

سربازی

116 بازدید | 9 پست

کسی میدونه مرخصی سربازی امسال برای چطوریه و از کی شروع میشه؟

الهمم صل علی محمد و آل محمد.                    مــیـونِ مـا یـہ دیـــواره بــڱـو میــشہ شـڪسـت یــا نـہ؟

نصف تاپیکات درهمین مورده😕

با افتخار تتلیتی✌ توک با همه ب جز من مهربونی ی کمم منو نوازش کن💔  تو ک اروم جونی ی کم تو بغلت این تن خسته رو خابش کن تو ک بخای میتونی ....                                    مثلت ندیدم کاملا حست شبیه من وصله ی جون منی.   آرومه قلبم با تو انگار تو عزیزم خلسه یه روح منی💕جهنم خالیست،شیاطین همین جا روی زمین اند🔥😏😑من و تو باهم فرق داریم 😜 تو دنبال یه تیکه از کیکی 🍰 من دنبال دستور پخت شم😏🙈ن دوست دارم... ن ازت بدم میاد... میانگین که بگیری می بینی مهم نیستی :")

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نصف تاپیکات درهمین مورده😕

فقط تپیک قبلی در همین مورد بود چون جواب نگرفتم

حالا این ناراحتی داره؟

الهمم صل علی محمد و آل محمد.                    مــیـونِ مـا یـہ دیـــواره بــڱـو میــشہ شـڪسـت یــا نـہ؟

از امروز شروع میشه و تا پایان تعطیلات تابستانی ادامه داره  😐. موفق باشی برادر 😅😅😅

خدایا شکرت که نینیم دُخمله! انشاالله همه ی نینیا سالم به دنیا بیان و صالح باشن . الهی آمین ❤❤❤
فقط تپیک قبلی در همین مورد بود چون جواب نگرفتم حالا این ناراحتی داره؟

ن عزیزم اخه اطلاعی نداشتم منم مث شما😊

با افتخار تتلیتی✌ توک با همه ب جز من مهربونی ی کمم منو نوازش کن💔  تو ک اروم جونی ی کم تو بغلت این تن خسته رو خابش کن تو ک بخای میتونی ....                                    مثلت ندیدم کاملا حست شبیه من وصله ی جون منی.   آرومه قلبم با تو انگار تو عزیزم خلسه یه روح منی💕جهنم خالیست،شیاطین همین جا روی زمین اند🔥😏😑من و تو باهم فرق داریم 😜 تو دنبال یه تیکه از کیکی 🍰 من دنبال دستور پخت شم😏🙈ن دوست دارم... ن ازت بدم میاد... میانگین که بگیری می بینی مهم نیستی :")
یه هفته داخلن یه هفته مرخصی حالا بستگی داره هفته اول داخل باشن یا دوم 

ینی از یک فروردین شروع میشه براشون؟

یا از ۲۷ ام یا ۲۸ ام هم میتونستن مرخصی بگیرن؟