2777
2789
سلام دقیقا مثل من و نامزد سابقم مخالفت خانواده ها و آخرش به رحمت خدا رفت

سلام 

و همچنین منو نامزد سابقم که فوت شد 

پسر داییم که عاشقم بود و خاستگار که همون زمان ها فوت کرد 

پسر خاله ام و یه دختر که برای هم میمردن اما هیچ رقمی نشد بهم برسن 

اوپرا جون مگه چه عقایدی دارن کنجکاو شدم 😁

دینشون فرق داره

شرایطی که توش بزرگ شدند خیلی فرق داره

خیلی وقتا دیدگاه های اجتماعی شون فرق داره

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرشوهرم و همسرش. حدود پنجاه ساله اینا هستن ولی خیلی هوای همدیگه رو دارن خیلی به همدیگه احترام میذارن هرجا میرن با همدیگه هستن. الان بچه هاشون هم هرکدوم از اون یکی مهربونتر و مودب تر. خدا حفظشون کنه

ببخشید استارتر جان تو تاپیکت از دوستمون سوال میپرسم. میخک چشم به راه جان امضات از کی هست؟

عزیزم صحبت استاد امینی خواهه

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش
عشق ما دقیقا از لحظه جاری شدن خطبه عقد شروع شد. قبلش البته از هم خوشمون اومد توی خواستگاری. زندگی‌ب ...

عشق در یک کلمه ی قبلتُ

مث عشق در یک نگاه😄

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

بدون اغراق ، پدر و مادرم دو عاشق واقعین 

همیشه عاشقانه در کنار هم چه در غم ، چه در شادی

همیشه با هم مودب و مهربونن و بهم احترام میگذارن 

به خصوص پدرم خیلی صادقانه مادرمو دوست داره 

بعدشم

خودم و همسرم ، واقعا بدون اغراق

کنار تو درگیر آرامشم ... ❤
خواهرشوهرم و همسرش. حدود پنجاه ساله اینا هستن ولی خیلی هوای همدیگه رو دارن خیلی به همدیگه احترام میذ ...

چقدر شما بزرگوارین که درباره خانواده همسرتون هم دعای خیر دارین هم با احترام ازشون یاد می کنین.

این نشان از ادب و بزرگواریتونه. توی چنین سایتی، چنین پست و نگاهی خیلی ارزشمنده عزیزم.

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش

من هیچوقت نتونستم قبل از ازدواجم عاشق کسی بشم البته از این دوست داشتنی نوجوونی داشتم ولی عاشق واقعی نشدم الان خدارو شکر زندگی خوبی دارم. ولی وقتی رمان میخونم میگم کاشکی منم ی بار عشق پرشوری تجربه کرده بودم. ب نظرم عشق بعد از ازدواج میاد. اگ کسی تجربه ای داره بگه

عشق در یک کلمه ی قبلتُ مث عشق در یک نگاه😄

نه یه تفاوت فاحش دارن.

در یک‌نگاه بدون شناخته

بعد از قبلتُ هم با شناخته و هم جنبه شرعی پیدا میکنه و خود خدا گفته بین زن و شوهر مودت و رحمت قرار میدم.

که این مودت و رحمت بین دوست دختر و دوست پسر نیست.

البته زن و شوهر باید این مودت و رحمت رو با احترام گذاشتن به همدیگه و تلاش برای در راه خدا موندن حفظ کنن. وقتی چنین تلاشی کنن خدا هم برکت میده به اون عشق

اره یه مردی ۳۵ سالشه۱۷ ساله دخترعموشو دوس داشت بهش ندادنش هفته پیش خونوادش راضی شدن دیگه عقد کردن اینقد خوشحاله که نگو

پرورده کوردم ایلام خاکمه❤ تیکر کنکورمه😍توروخدا لایک نکنین🙏