میدونی تنهادلیل ارامش زندگی من اینه که برام مهم نیست دیگران درموردم چه فکری میکنن😊دیگران اگه فکرکردن بلدبودن یه فکری به حال خودشون میکردن😁برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کن دوست گلم🌹
آمین انشالله عمل قلب باز داشت عزیزم الان خداروشكر همه خوب شده فقط مونده فشار ریه و تنفس كه باید تنظیم بشه محتاجیم به دعا براش دعا كنین كه تنظیم بشه و از آی سی یو ببرن بخش و بعد ترخیصش كنن انشالله
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آمین انشالله عمل قلب باز داشت عزیزم الان خداروشكر همه خوب شده فقط مونده فشار ریه و تنفس كه باید تنظی ...
ایشالا به خوبی و خوشی برمیگرده دراغوش خانواده و خیلی زود حالش خوب میشه
میدونی تنهادلیل ارامش زندگی من اینه که برام مهم نیست دیگران درموردم چه فکری میکنن😊دیگران اگه فکرکردن بلدبودن یه فکری به حال خودشون میکردن😁برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کن دوست گلم🌹
عزیزم تو گروهم براش ختم صلوات میزارم ان شالله به زودی به آغوش مادرش برمیگرده
برای سلامتی امام زمان و شفای مریض های بدحال مدنظر اگه میشه یک صلوات بفرستید.هر کی ختم صلوات یا قرآن خواست برام بنویسه میزارم تو گروهم صد بار هم صدامکنید ناراحت نمیشم شغل من جمع آوری مشکلات و گزاشتن اونا تو ی گروهی که کارشون دعا برای دیگرانه اینجوری با کمک هم باری از روی شونه آدمی برمیداریم . فقط کافیه صدا کنی منو.سریع از روی متنی که برام نوشتی کپی میگیرم میزارم تو گروه اونجا براتون سلام و صلوات میفرستن
خداروشكر به لطف خداوند بزرگ و دعای دوستان و اقوام امروز آودنش تو بخش الحمدلله انشالله از بخش هم مرخض ...
خداروشکررررررر واقعا... خداروشکر به اندازه بزرگیش... خداروشکر بِعَدَدِ ما أحاطَ بـِهِ عِلمُهُ😍😍😍😍 _*أَللهـمَّ صـَلِّ عَلے سَیِّدِنا و نـَبیـِّنا مـُحَـمَّدٍ و آلـه مااختَلَفَ المَلَوانِ و تَعاقَبَ العَصرانِ و کَرَّ الجَـــدیدانِ و استَقـبَلَ الفَرقَدانِ و بَــلِّغ روحَهُ و أَرواحَ أَهلِ بـَیـتـِه مِنّی التَّحـیـَّـةَ و السـَّـلامَ...*_🙂🙏🏻
🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞 #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
خدا ازت راضی باشه عزیزم خیلی ممنون امروز آوردنش تو بخش الحمدلله واسش دعا كنین خیلی ممنون فدات شم
فدات عزیزم
بازم الهی شکر
الهی که دیگه پاشون جز رایمان بهدبیمارستان نیافته
برای سلامتی امام زمان و شفای مریض های بدحال مدنظر اگه میشه یک صلوات بفرستید.هر کی ختم صلوات یا قرآن خواست برام بنویسه میزارم تو گروهم صد بار هم صدامکنید ناراحت نمیشم شغل من جمع آوری مشکلات و گزاشتن اونا تو ی گروهی که کارشون دعا برای دیگرانه اینجوری با کمک هم باری از روی شونه آدمی برمیداریم . فقط کافیه صدا کنی منو.سریع از روی متنی که برام نوشتی کپی میگیرم میزارم تو گروه اونجا براتون سلام و صلوات میفرستن