2777
2789
من اصلا نمیخواستم کاپشن بخرم چون تاره واسش خریدم از شهرستان فقط میخواستم ببینم همونو محله خودمون چند ...

خوب اون شوهرت که عقل نداره البته ببخش که میگم ولی دوس ندارم سر چیزای الکی شوهراتون بهتون حرف بزنن.خواهر یه ضرب المثلی هس میگه هیچ وقت قایقتو الکی تکون نده یهو دیدی چپه شد .به هرحال هیچی نگو بزار به خیروخوشی تموم شه اعصاب ندارما😂

لطفا خودتون رو همیشه تو موقعیت خوب قرار بدید که مجبور نشین عذرخواهی کنین یا معذب شین و.......❤💋جان لایتناهی همیشه سرموقع میرسه قربونش برم.جایی که ایمان نباشه ترس میاد پس همیشه ایمانتوقوی نگه دار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه راه اشتباهی خواهر کاش اینقدر خودت رو خار نکنی

مجبور بودم برای اینکه آبرو ریزی نکنه‌ مرد وحشی میشه دیگه آبرو حالیش نیس همیشه هم میگه من کله م داغ بشه کنترلمو ندارم تو حواست بهم باشه نذار کاری کنم که پشیمونی بار بیاد 

خیلی دلم شکست از اینکه بعد ۴ سال جای اینکه منو از خودش بدونه بگه میرم پیش قک فامیلت آبروریزی. مثلا من زنشم و آبرو عزتم باید واسش مهم باشه. حالا ادمیم نیست که نفهم بتشه تو حرف زدن. امشب خواهرش یه رسیور ۵۰۰ تومنی خریده ۹۰۰ سرش کلاه گذاشتن بعد میگه جلوش حرف نزنیم ناراحت نشه. 

من اصلا نمیخواستم کاپشن بخرم چون تاره واسش خریدم از شهرستان فقط میخواستم ببینم همونو محله خودمون چند ...

خاک.....خاک....تو سر زنهایی که شوهرهاشون عصبین بمیریم بهتره اینه که با اینا زیر یه سقف باشی منم مشگل  تو رو دارم الانم اینقده فکرم مشغوله که بیخواب شدم منم روانی کرده بیست ساله دارم میکشم روز به روزم بدتر میشه 

چ غلطا..

ماهم بارها شده تو راه مهمونی دعوامون شد...

اگ‌خونه فامیلایه ما بود شوهرم بااخلاق گندش ابرو ادمو میبرد هیجوره نمیشد ارومش کرد😏

ولی خونه ننه ابجیش خودش بود سریع کوتاه میومد میگفت معدرت میخوام...

ی بار تو مهمونی خونه ابجیش سگ محلش کردم مهپونیو گوفتش کردم تا بفهمه چ حسی داره...

از اون ب بعد ادم شد

شوهر من آبرو بره با مادرش رفتیم دراور بخریم من گفتم این رنگو میخوام متوجه بودم مادرش میگه قشنگ نیست و شوهرم الکی یه عیب میزاره روش. گفتم بهش مامان داره میگه این رنگ تو قبول نمیکنی با بداخلاقی رفت جلو گفت الان با مادرم رودررو میکنم آخرشم یکیو پسندیدم یهو گفت اصلا نمیخوام بخرم و جلو مادرش دعوا کرد

چ غلطا.. ماهم بارها شده تو راه مهمونی دعوامون شد... اگ‌خونه فامیلایه ما بود شوهرم بااخلاق گندش ابر ...

آخه شوهر من پرروعه و جلو پدرمادر و خانوادشم آبرو میبره محلش ندم بیشتر عصبی میشه و بدتر کینه میکنه

آخه شوهر من پرروعه و جلو پدرمادر و خانوادشم آبرو میبره محلش ندم بیشتر عصبی میشه و بدتر کینه میکنه

شوهر منم اوایل خیییلی ضایعم میکرد یعنی پودر میشدما...

منم اونموقعه جلو خونوادم اون کارارو باهاش میکردم😏

اصن مایل ب اینکار نبودم ولی خب خالی میشدم...

ولی الان دیدم جلوش وایسادم ادم شد..

بهش گفتم جایی میریم زرررر زیادی نزن اصن زر بزن وقت بامن حرف نزن فک کن من تو جم نیستم😏

شوهر منم اوایل خیییلی ضایعم میکرد یعنی پودر میشدما... منم اونموقعه جلو خونوادم اون کارارو باهاش میک ...

شوهر من خیلی مغروره. وقتی این حرفو بهم زد گفتم نمیام دیگه خونه مادرت و برگشتم اون موند و دنبالم نیومد وسط راه پشیمون شدم گفتم خدایا سپردم به تو نزار آبروم بره و همه بفهمن. برگشتم. بعدشم نزدیک خونه مادرشوهرم طلافروشیه رفتم النگومو که شکسته بود عوض کردم دو گرمم گزاشتم روش تا حالمو خوب کنم

شوهر من خیلی مغروره. وقتی این حرفو بهم زد گفتم نمیام دیگه خونه مادرت و برگشتم اون موند و دنبالم نیوم ...

ای بابا😞

منو شوهرمم بارها وسط خیابون دعوامون شده بهم گفته برو گمشو بعد منم رفتم...

۲ساعت تو خیابون راه میرم بعد زنگ میزنه میگ تو ولم کردی...

منم خب گوه مالیش میکنم۰😞

خسته شدم ازدعوا