2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ۲ساله دندون درد دارم هر چندوقت یه بار میاد سراغم الانم که دردش اینقدر زیاد شده سرم تیرمیکشه ولی ا ...

شیاف دیکلوفناک 100عالیع

دلم به حال زن هایی که شوهراشون عضو نی نی سایته میسوزه فکر کن شوهرت مرد زندگیت تو یه سایت زنونه خاله زنکی کنه 😬خدا نصیب نکنه😖😱🤐
شیاف دیکلوفناک 100عالیع

مرسی مهربون 🙏🏻🌹

فروشگاه آنلاین کیف و کفش و روسری کارن🥿👜هدف ما نهایت خوشتیپی یک بانو 😍😍ارسال رایگان به سراسر کشور 🇮🇷کانال تلt.me/karen_shop2🌹🌹🌹اینستاkaren__shop2@
مرسی مهربون 🙏🏻🌹

اگه یه دونه دندونته میدونی کدومه ژلوفن و با سوزن سوراخ کن چند قطره بچکون روش مواظب زبونت باش نسوزه اینم آب رو آتیشع

دلم به حال زن هایی که شوهراشون عضو نی نی سایته میسوزه فکر کن شوهرت مرد زندگیت تو یه سایت زنونه خاله زنکی کنه 😬خدا نصیب نکنه😖😱🤐

کلینیک شبانه روزی برو عزیزم ، تو نقشه نگاه کن جاهایی که باز هستن میزنه تماس بگیر و حتما برس به دندونت.. اب نمک قرقره کن .. ببین به سرما یا گرما دردش کم میشه. 

خداحافظ☕ واسه اینکه💙                                                   نبندی☕ دل به رویاها🖤                                                             بدونی☕ بی تو🍂و با تو🍃                                                        همینه☕ رسم این دنیا🥀
بگو😣😣😣

یکی دو قاشق روغنو گرم کن زیرشو خاموش کن بهش آرد اضافه کن خمیر بشه بزار روی دندونت تاصب صب پاشودعام کن عفونت خیلی زیاد هم باشه باز عفونتو می گیره اگه یه روزه کاملخوب نشدفرداشبم بزار ولی شب دردشو اروم می کنه

🌻من برای عزیزانم حال خوبی ساختم که قیمت این حالشان رابادل تنهایم پرداختم🌻