2777
2789

اصن باورم نمیشه 😭😭😭

۱۳ اسفند آی یو آی شدم برا بار دوم و چون دفعه اول سقط شده بود اینسری اصن بیخیال بودم و خونه تکونی هم کردم که همزمان با موعد پریودم بود و همون شب به لک قهوه‌ای افتادم و فرداش خونریزی رقیق و قرمز طوریکه به شوهرم و مادرم که در جریان بودن گفتم پریود شدم و متاسفانه آی یو آیم ناموفق بود تا اینکه امروز همش حس میکردم شکمم نبضش خیلی واضحه و می‌بینم سرچ کردم دیدم نوشته شده ممکنه بخاطر بارداری باشه، بی بی چک زدم  اول خط سفید افتاد اومدم بیرون سرچ کردم خط سفید چیه و دیدم خیلیا گفتن اینطور بود براشون و باردار نبودن و چند نفر هم گفته بودن یعنی مشکوک به بارداری (نکته مهم اینکه طاقت نیاوردم تا صبح بمونم که جوابش دقیق باشه و شب زدم)

بعد از ۵دقیقه برگشتم ازش عکس بگیرم دیدم هاله مشخص صورتی انداخته و الان که یه ساعت شده کامل پررنگه 🤩 باورم نمیشهههه 🥲😭😭😭

خدا کنه بمونه برام و سقط نشه مثل دفعه پیش، خدا کنه نه پوچ باشه نه خارج رحمی 🥺🧚🏻‍♀️

گاه آنچه مصیبتی بزرگ به نظر میرسد به عظیم ترین خیر و صلاح زندگیمان بدل میشود.
-Louise Hay-

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم انشالا نینیت سالام بیاد بغلت منم لک بینی دارم الان تست زدم منفی کامل 😔دیگه امیدی ندارم

بعد از ۳ سال و نیم چشم انتظاری و نذر و نیاز و دوا درمون بالاخره امروز تاریخ ۹/ ۴ /۱۴۰۰...۵ تا بی بی چکام  مثبت شد آزمایش خونمم مثبت شد😍😍دعا کنین برام بمونه و سالم بیاد بغلم ..همه منتظرارو از ته دلم دعا میکنم .فقط امیدتون به خدا باشه

😍😍😍😍😍.دعام کن

ایشالاه دفعه بعدی امضام اینه ک مامان شدم😍😍دیدین منم بیبیم دوخط شد؟؟دیگه بدترازمن که قرارنیست باشین منتظرا نه؟دوسال منتظر بودم،هردوتخمدان پلی کیستیک بود ولی خداخواستو شدم خدایا هزاردفعه شکرت.🥰😍😍😍😍