2777
2789

اصن باورم نمیشه 😭😭😭

۱۳ اسفند آی یو آی شدم برا بار دوم و چون دفعه اول سقط شده بود اینسری اصن بیخیال بودم و خونه تکونی هم کردم که همزمان با موعد پریودم بود و همون شب به لک قهوه‌ای افتادم و فرداش خونریزی رقیق و قرمز طوریکه به شوهرم و مادرم که در جریان بودن گفتم پریود شدم و متاسفانه آی یو آیم ناموفق بود تا اینکه امروز همش حس میکردم شکمم نبضش خیلی واضحه و می‌بینم سرچ کردم دیدم نوشته شده ممکنه بخاطر بارداری باشه، بی بی چک زدم  اول خط سفید افتاد اومدم بیرون سرچ کردم خط سفید چیه و دیدم خیلیا گفتن اینطور بود براشون و باردار نبودن و چند نفر هم گفته بودن یعنی مشکوک به بارداری (نکته مهم اینکه طاقت نیاوردم تا صبح بمونم که جوابش دقیق باشه و شب زدم)

بعد از ۵دقیقه برگشتم ازش عکس بگیرم دیدم هاله مشخص صورتی انداخته و الان که یه ساعت شده کامل پررنگه 🤩 باورم نمیشهههه 🥲😭😭😭

خدا کنه بمونه برام و سقط نشه مثل دفعه پیش، خدا کنه نه پوچ باشه نه خارج رحمی 🥺🧚🏻‍♀️

گاه آنچه مصیبتی بزرگ به نظر میرسد به عظیم ترین خیر و صلاح زندگیمان بدل میشود.
-Louise Hay-

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم انشالا نینیت سالام بیاد بغلت منم لک بینی دارم الان تست زدم منفی کامل 😔دیگه امیدی ندارم

بعد از ۳ سال و نیم چشم انتظاری و نذر و نیاز و دوا درمون بالاخره امروز تاریخ ۹/ ۴ /۱۴۰۰...۵ تا بی بی چکام  مثبت شد آزمایش خونمم مثبت شد😍😍دعا کنین برام بمونه و سالم بیاد بغلم ..همه منتظرارو از ته دلم دعا میکنم .فقط امیدتون به خدا باشه

😍😍😍😍😍.دعام کن

ایشالاه دفعه بعدی امضام اینه ک مامان شدم😍😍دیدین منم بیبیم دوخط شد؟؟دیگه بدترازمن که قرارنیست باشین منتظرا نه؟دوسال منتظر بودم،هردوتخمدان پلی کیستیک بود ولی خداخواستو شدم خدایا هزاردفعه شکرت.🥰😍😍😍😍