2777
2789
عنوان

ورود ب شهر های شمال جریمه داره؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 25 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم ما چمستان خونه داریم مزاحم شما نمیشیم

بحث مزاحمت نیست گل بحث سلامتیه

.(به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ، که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم .)  ( که مازندران شهر ما یاد باد ، همیشه بر و بومش آباد باد. )

ببخشید جریمه هم نکنن یکم بافرهنگ باشیم نریم مسافرت بخدا ما هم یه سال جایی نرفتیم چیزیمون نشد 

چشم عزیزم بخاطر شماهم ک شده با فرهنگ میشیم  عزیزم ما خونه داریم اگه قرار باشه بریم از پارکینگ خونمون سوار ماشین میشیم اونجا هم اصلا بیرون نرفتیم مطمعنا وقتی مادر دوتا بچه باشی حواست ب همه چی هست

مهربونم میشه برای حل مشکلم ، یه صلوات بفرستی؟؟
چشم عزیزم بخاطر شماهم ک شده با فرهنگ میشیم  عزیزم ما خونه داریم اگه قرار باشه بریم از پارکینگ خ ...

دقیقا میشه سفر کرد و رعایت کرد 

من بعد ۱سال دارم میام خانوادمو ببینم خب نمیشه که ۱سال نرفت کرونا نگیرن اما خدای نکرده اتفاقی واسشون بیوفته خودمو نمیبخشم که چرا نرفتم 

چشم عزیزم بخاطر شماهم ک شده با فرهنگ میشیم  عزیزم ما خونه داریم اگه قرار باشه بریم از پارکینگ خ ...

منم مادرم من کلا گفتم شما خونه داری بقیه ک ندارن میرن طبیعت گردی و اینا 

کلی بود صحبتم 

💖و خدایی ک ب شدت کافیست💖
دقیقا میشه سفر کرد و رعایت کرد  من بعد ۱سال دارم میام خانوادمو ببینم خب نمیشه که ۱سال نرفت کرو ...

فدای تو شما یه دلیلی داری من با اونایی ک الکی میرن خوشگذرونی 

اسی هم خونه دارن 

انشالله همه سلامت باشن 

💖و خدایی ک ب شدت کافیست💖
مایی که راه دور ازدواج کردیم چه گناهی کردیم به مادر پدرمون سر نزنیم . اوناییکه تو یه شهرن هر روز و ه ...

عزیزم بیشتر از یکساله ک این منحوس تو کشورمون اومده بخدا من از پارسال ک اومد چون نوزاد هم داشتم اینقدر رعایت کردم شش ماه تمام حتی نذاشتم پدر و مادرم بیاین خونم با هیچ کس رفت و اومد نداشتم وقتی کرونا گرفتم اونم ب بدترین نوع ممکن هیچ کس باور نمی‌کرد همه می‌گفتند اون ک اینقدر رعایت میکرد خودم گرفتم دوتا بچه هام و همسرم همه مبتلا شدیم روزای خیلی بد و سختی رو گذراندیم ولی گذشت و بخیر هم گذشت ولی بعدش هم دست از مراقبت برنداشتم الآنم هنوز با کسی رفت و اومد ندارم یکی از دلایل رفتنم اینه ک خونه نباشم ک بخوام جایی برم چون گویا امسال خانواده ها صحبت کردند عید دیدنی برند 

مهربونم میشه برای حل مشکلم ، یه صلوات بفرستی؟؟