2777
2789

دخترم ۴ ماهشه بهش شیر خودمو میدم رژیم سفت و سخت دارم به همه چی حساسیت داره به خرما موز سیب زمینی هویج لبنیات ادویه جات آجیل بادمجون پروتیین گاوی تخم مرغ غذاهای دریایی مرکبات و ژله و پاستیل وگوجه فرنگی و .... غیر از مرغ و برنج و نون و کدو سبزو سیب و خیار و حبوبات بجز عدس دیگه هیچی نمیتونم بخورم چن تا دکتر بردم حتا دکتر آسم و آلرژی چون اگزمای وحشتناک میزنه و خلط و مدفوع بلغمی موندم چیکار کنم شیر خشکم قراره نئوکیت براش سهمیه بگیرم تا بتونم بهش غذای کمکی بدم نمیدونم چی بهش بدم چون اگزمای خیلی بدی میگیره و حالش واقعا بد میشه

خب الان سوالت چیه گلم اصلا متوجه نشدم

بنظرم‌بهتره دیگ بهش شیر خشک بدی

دیگ‌سعی میکنم‌کمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشون‌کار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باید ببری دکتر متخصص آسم وآلرزی

خدایا چرا هر چی صدات میکنم صدام بهت نمیرسه باهام قهری من که جز تو کسی رو ندارم اگه تو دستم رو نگیری توبهم توجه نکنی من به کجا پناه ببرم خدایا بیشتر از توانم امتحانم میکنی دیگه طاقتم تموم شده نمیکشم مگه نمیگن خدا یه دری رو ببنده در دیگه ای رو باز میکنه چرا همه درات به روم بسته است خدا جز تو پناهی ندارم پناهم باش دستم رو بگیر منو محکم تو بغلت بگیر خدایااااااااااااااآااااااااااااااااااااااااااااااا.😪😪😪😭😭😭😭😭😭😭 

روبروی بیمارستان امام خمینی ی مجتمع پزشکی هست ی دکتری اونجاست واسه بچه هایی ک الژی دارن کارشومیگن عالیه

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

خب الان سوالت چیه گلم اصلا متوجه نشدم بنظرم‌بهتره دیگ بهش شیر خشک بدی

دکترش گفت بهش شیر خودتو بده فقط غذای کمکیشو با شیر خشک مخصوص آلرژی درست کن نمیدونم غذای کمکی چی بهش بدم و از چی شروع کنم 

دکتر مقدادی رو میگی عزیزم

فامیلیشو نمیدونم طبقه چهارم فک کنم باشه

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

دکتر مقدادی رو میگی عزیزم

حتی ممکنه ب نون و برنج هم حساسیت داشته باشه باید همه چیو ذره ذره امتحان کنی

دختر من بدتر بود خون دفع میکرد و اونقدر موقع دفع اذیت میشد و یبوست میگرفت که پشتش زخم شده بود

حتی روغن تو غذا می ریختم بخاطر آلرژی به دانه های روغنی دل درد شدید داشت 

من شیر مو قطع کردم حتی به شیر خشک هایپو آلرژی هم واکنش نشون داد 

با قرص لاکتیز تونست لبنیات بخوره 

بقیه خوراکی ها بعد ۵ سال کم کم خورد