2777
2789
عنوان

داداش ناتنی

2517 بازدید | 51 پست

سلاااااااااااااام 

وقتی من کوچیک بودم بابا و مامانم طلاق گرفتم خب این یه موضوع عادیه من با بابام زندگی میکنم اون امسال ازدواج کرده بازم مهم نیست آخه نمیتونه که تنها بمونه ولی نکته مهم اینه زیبا جووون زن پدر یه پسر داره بیست سالشه پدر و زیبا جوون میخوان برن ماه عسل 🤭 و متاسفانه منو آقا آریا خونه تنهاییم چیکار کنم که اذیتم نکنه چون همیشه بم گیر میده اذیتم می‌کنه ولی دوستم ندارم برم به بابام بگم که فکر کنه من دارم بهونه میارم که با زیبا جووون ازدواج کرده 

هفده سالمه 

راه حلی دارید بگید مثلا یه کاری کنم که دیگه طرفم نیاد راحت باشم این دوهفته را

راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ‌ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋 مواظبِ خودت باش، یک تارِ مویِ تــــو، شاهرگِ من است ...♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرکاری میتونی بکن خونه نمونی با یه پسره ۳ سال بزرگتر از خودت

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 

چقد رمانی😕

درلبخند یع دختر هزار کلمه پنهان است....                                مهم نیست که ما ب اجدادمان افتخار میکنیم مهم این است ایا انها به ما افتخار میکنند!!!!                                                      https://harfeto.timefriend.net/16231663520001 لینک چالشم حرفی درد دلی انتقادی چیزیی دارین بگین                                                  

سلام دوستان میشه کامنت من تو اینیستا رو لایک کنید اسم پیجم خداست فقط منو لایک کنید چون پیجای دیگه فالور و لایکشون بالاست هرکی لایک کرد این پیامو تو نینی سایت لایک کنه براش دعای فرج بخونم آیدیم khoda https://www.instagram.com/p/CMUxclSMLax/?igshid=7k7q4zyx2ip0