سلام خانما رفتم مغازه میگن ال ای دی سامسونگ داریم بدون ضمانت میگم چرا میگن چون شرکتای ال جی و سامسونگ بخاطر تحریم دیگه با ایران کار نمیکنند تیوی ال جی و سامسونگ تو بازار نیس اگرم باشه بدون ضمانت چون قاچاق هستن کسی نظری دارن تازگیا کسی تیوی خریده تو رو خدا راهنمایی کنین
عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
واقعیتش نمیدونم ساخت کجاست فکر کنم تو ایران مونتاژ میشه
ولی ضمانت مادیران داره
بله من دارم ۵سال پیش خریدم خدا روشکر که خوبه
این مدلی از من
عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.