2777
2789
عنوان

آداب و رسوم کوردهای سنقر

1381 بازدید | 13 پست

بچه ها کسی اگ راجب کورد های سنقر می‌دونه آداب و رسوم اخلاق میشه ب من کمک کنین نمی‌دونم باید چیکار کنم خودم فارس هستم آداب و رسوم خاصی هست؟

جهیزیه به پای مرد هست  من این مورد نمیدونستم کلاه سرم رفت  بعد همه چی مینویسن که چقدر جهیزیه یا طلا باید خریده بشه که اضافه نشه اخلاق های به خصوصی دارن   مال خود سنقر هستن یا روستا  وکدوم روستا 

میشه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنون میشم  خدایا شکرت بابت همه چی 
جهیزیه به پای مرد هست  من این مورد نمیدونستم کلاه سرم رفت  بعد همه چی مینویسن که چقدر جهیز ...

برا خود سنقر هست میگ عقد دختر میگیره جهاز دختر میده عروسی هم خرجا نصف نصفه راسته؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا خود سنقر هست میگ عقد دختر میگیره جهاز دختر میده عروسی هم خرجا نصف نصفه راسته؟

مزخرف ترین قسمتش اینه عروسی من جدا گرفتن  یعنی ما تو خونمون اونا هم تو خونشون هرکی با مهمونای خودشون  ما ترک هستیم ولی پول میوه وشیرینی عقد شوهرم داد

چ بددد ⁦☹️⁩من خودم فارسم اصن اینجوری نیستیم

نمیدونم حالا شاید ادم های خوبی باشن  همه جا خوب وبد داره  من شوهرم خیلی خوبه ومهربونه  ولی فامیل هاشون انگار از دماغ فیل افتادن  خیلی هم بیخیال تشریف دارن 

نه بابا  کل جهیزیه با داماد وعروسی هم پای داماد 

خانواده عروس یه مقدار وسیله جزئی وکت وشلوار براداماد میگیرن 

فقط باید زیادی بهشون رو ندی 

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
نه بابا  کل جهیزیه با داماد وعروسی هم پای داماد  خانواده عروس یه مقدار وسیله جزئی وکت وشل ...

ن این اصن زیر بار نمیره میگ جهاز خودت عقدم خودت میگیری نصف هزینه عروسیم با دختره من واقعا آداب و رسومشونو نمی‌دونم⁦☹️⁩

ن این اصن زیر بار نمیره میگ جهاز خودت عقدم خودت میگیری نصف هزینه عروسیم با دختره من واقعا آداب و رسو ...

نه بابا الکی میگن  

امان از دست مردم کلیایی

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
ن این اصن زیر بار نمیره میگ جهاز خودت عقدم خودت میگیری نصف هزینه عروسیم با دختره من واقعا آداب و رسو ...

یه موق رودل نکنه 

میگ اینجا تو سنقر مرد و زن حقوقشون برابره برای قضیه عروسیم همچینع بیشتر هرجور داماد نمی‌ده مساویه مگ ...

خیلی ببخشید ولی تااونجا که من خبر دارم اصلا چنین چیزی نیست 

یکم بیشتر تحقیق کنید 

اصل رسم وشرایطو خانواده عروس تعیین میکنن  نه داماد 

خودم دختر شوهردادم