hosseinf مدیر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 1975 عنوان دلتنگشم | مشاهده متن کامل بحث + 889 بازدید | 69 پست دوستای عزیز من دلتنگشم و نمیدونم چ کنم سردرگمم خدایا کمکم کن همش بینمون ۱۲ دقیقه راهه ولی اجازه دیدن همونداریم ازحالش خبر ندارم خیلی خرابم سرم درد میکنه حالم خوب نیس خوشبحال اونایی که به عشقشون رسیدن خوش به حالتون واقعا😔😔😔😔😔😔 خدایا میسپرم ب خودت همه چیو🖤 1399/12/28 | 18:41 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hosseinf مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 1975 دوست داره؟؟؟ خیلی زیاد هردوتامون خیلی همو دوست داریم ولی آدمای اطراف....😭😭😭😭😭😭 خدایا میسپرم ب خودت همه چیو🖤
تمنااااff عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 4604 اخ هم دردیم خوشبحال اونایی که عروسیشونه تواین روزا و شبا😔😔😔😔😔😔 انقد گریه کردم نا ندارم من 😞😞😞 دوست داشتن یک نفر بدون دیدن او .به این معنی هست .عشق فقط از چشم نمیاد .بلکه از قلب سرچشمه میگیرد
donya_n_n_n عضویت: 1399/10/26 تعداد پست: 505 خیلی زیاد هردوتامون خیلی همو دوست داریم ولی آدمای اطراف....😭😭😭😭😭😭 .آخی😣
hosseinf مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 1975 خب یعنی هبچ دلیلی واس بیرون رفتن نداری ؟چت تماس تصویری بگی خونه دوستی میخوای بری به بهونه ای بری بیر ... چرا اونکه یه بار رفتم خونه دوست بهش زنگ زدم باهاش حرف زدم ولی همچین دوستی نیس که همسایه نداشته باشه 😞😞😞😞😞😞 خدایا میسپرم ب خودت همه چیو🖤
hosseinf مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 1975 هعیییی برامنم ولم کرده الههی عزیزم😔😔😔😔😔😔 خدایا میسپرم ب خودت همه چیو🖤
تمنااااff عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 4604 خدایا تو این چیزا رو میبینی و هیچ کاری نمیکنی مگه ما بنده تو نیستیم... دوست داشتن یک نفر بدون دیدن او .به این معنی هست .عشق فقط از چشم نمیاد .بلکه از قلب سرچشمه میگیرد
hosseinf مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 1975 انقد گریه کردم نا ندارم من 😞😞😞 الهههی عزیزم منم خیلی باریدم دیگه اشکی نمونده برام😭😭😭😭😭😭 خدایا میسپرم ب خودت همه چیو🖤
تمنااااff عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 4604 الهههی عزیزم منم خیلی باریدم دیگه اشکی نمونده برام😭😭😭😭😭😭 تو چرا ازش بی خبری.. مگه از طریق فضای مجازی در ارتباط نیستی دوست داشتن یک نفر بدون دیدن او .به این معنی هست .عشق فقط از چشم نمیاد .بلکه از قلب سرچشمه میگیرد
hosseinf مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 1975 خدایا تو این چیزا رو میبینی و هیچ کاری نمیکنی مگه ما بنده تو نیستیم... هههی خدا به جاش خیلی به من کمک کرده انشاله بزودی هم اگه اون بالا سری بخوا بهم میرسیم🤲🤲🤲🤲🤲🤲🙏🙏🙏🙏🙏🙏 خدایا میسپرم ب خودت همه چیو🖤
تمنااااff عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 4604 هههی خدا به جاش خیلی به من کمک کرده انشاله بزودی هم اگه اون بالا سری بخوا بهم میرسیم🤲🤲🤲🤲🤲 ... ایشالا تو برسی... منکه ازم گذشته دیگ دوست داشتن یک نفر بدون دیدن او .به این معنی هست .عشق فقط از چشم نمیاد .بلکه از قلب سرچشمه میگیرد
hosseinf مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 1975 تو چرا ازش بی خبری.. مگه از طریق فضای مجازی در ارتباط نیستی نه بابا چ فصای مجازی گوشیش خرابه گاهی وقتا بهم زنگ میزنه صبح ها اونم به هزار بدبختی نگم بهتره....😭😭😭😭😭😭 خدایا میسپرم ب خودت همه چیو🖤
hosseinf مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 1975 ایشالا تو برسی... منکه ازم گذشته دیگ مرسی عزیزم انشاله ایشاله توهم بهترینش بیاد توزندگیت دعای دل شکسته ها زود میگره عزیزم😭😭😭😭😭😭 خدایا میسپرم ب خودت همه چیو🖤
hosseinf مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 1975 خیلی بده ایشاله هیچی کدومتون به حق امام حسین تو این وصع من نیوفتین و به اونی که سهمتونه ازاین دنیا برسین🤲🤲🤲🤲🤲🤲🙏🙏🙏🙏🙏🙏 خدایا میسپرم ب خودت همه چیو🖤
الوچهm عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 10520 چند سالته اسی خداوند میبیند مراقب باش🤍🫂قربون عشقم برم🫂🙈❣️کنارت میمونم هرگز ترکت نخواهم کرد دوست دارم💘🤍🫂😔