2777
2789
عنوان

یکی نیست در راه خدا برام فال بگیره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 61 پست
شماچراضعف نشون میدی اعتمادبه نفس داشته باش لطفایه مدت بهش بی محلی کن چراانقدرپر روشده که توسرتم میزن ...

اعتماد به نفسم کم شده...من همه موافق جداییمن خودم هی صبر میکنم بخاطر بچم..قبلا هم برای جدایی رفتم اما اومده دنبالم...

اگر از كسی متنفری،                                                از قسمتی از خودت در او متنفری؛                         چيزی كه از ما نيست نمی تواند افكار ما را آشفته كند ..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فیلمشه  هوس بهت قول میدم

کاش پشیمون بشه..کاش از اون دختره ضربه بخوره تا واقعا دلم خنک بشه...خیلی ازش کینه دارم

اگر از كسی متنفری،                                                از قسمتی از خودت در او متنفری؛                         چيزی كه از ما نيست نمی تواند افكار ما را آشفته كند ..
اعتماد به نفسم کم شده...من همه موافق جداییمن خودم هی صبر میکنم بخاطر بچم..قبلا هم برای جدایی رفتم ام ...

سفت وسخت بگیرکارتوبرای خودت ارزش قائل شوپدراون بچه هم بایدبه فکربچه باشه یانه؟ بگوبهت فرصت کوتاه میدم درست شی درست نشدبروپی زندگیت 

چه شب هامنوآسمان تادم صبح سرودیم نم نم: تورادوست دارم
سفت وسخت بگیرکارتوبرای خودت ارزش قائل شوپدراون بچه هم بایدبه فکربچه باشه یانه؟ بگوبهت فرصت کوتاه مید ...

اون کلا رفته من براش,مهم نیستم خودش میگه برو....اما من غرورمو له میکنم برای بچم...همش امید دارم درست بشه...البته این وسطا به خودمم میرسم خودمو فراموش نکردم

کدهاروهم حتماامتحان کن خیلیانتیجه گرفتن اون بانوپری اسکرینم گذاشته تواستوری هاش یکی گفته بودکدوخونده شوهرش بازنی که توارتباط بوده قطع رابطه کرده بگردکدهای عشق وهم پیداکن تکرارکن

چه شب هامنوآسمان تادم صبح سرودیم نم نم: تورادوست دارم
کدهاروهم حتماامتحان کن خیلیانتیجه گرفتن اون بانوپری اسکرینم گذاشته تواستوری هاش یکی گفته بودکدوخونده ...

چشم ممنون ازت🌹

ان شاءالله هرچی خیره برات پیش بیاد❤

انشاالله ..ممنون

فیلمشه  هوس بهت قول میدم

خیلی ممنون ازت عزیزم..برام وقت گذاشتی...انشااله خواستت براورده بشه💖

حسم برای خودم غلط در میاد هر حس ششمی ای به حس ششمیه دیگه ای نیاز داره

اونی ک حس ششم آیکیوش فوق العاده بالاست این یه تواناییه ک خدا میده دیکه ربطی ب خودت و دیگران نداره...وقای خس کنی همه چیو حس میکنی!

اونی ک حس ششم آیکیوش فوق العاده بالاست این یه تواناییه ک خدا میده دیکه ربطی ب خودت و دیگران نداره... ...

درسته 

من وسواس روش دارم 

مثل اینه دستتو میشوری میگی تمیز شد یا ن 

کدهاروهم حتماامتحان کن خیلیانتیجه گرفتن اون بانوپری اسکرینم گذاشته تواستوری هاش یکی گفته بودکدوخونده ...

سلام، این کدهایی ک میگید چی هست؟؟؟میشه لطفا برای منم توضیح بدید؟ممنون

ما اونجوری ک دلمون میخواست زندگی نکردیم...اونجوری زندگی کردیم ک مجبور بودیم...