2777
2789

استفاده کردین؟ 

هرچی واسه بهداشت و سلامت پوست تون استفاده می‌کنین 

و راضی هستین بگین 😚💚🌷🍃

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ضد افتاب وکرم پارو استفاده کردم ،راضی بودم 

ی بار بهم گفتن تو چه مسلمانی هستی ک صیغه رو قبول نداری؟!باید بگم من بی مذهبم ،مشکل داری ریپلای نکن،نمیخواد منو نصیحت کنی ک بیا و مذهب دار شو 😏تو مذهبتو بگیرو گناه نکن،ی بار گفتن اسلام بدون مذهب کشکه،مگه زمان پبامبر مذهب بود ک منم مذهب داشته باشم! ؟من که غیبت نمیکنم ،روزمو میگیرم،تهمت نمیزنم،دروغ نمیگم،نمازم سرجاشه،روزمم همینطور ،من مسلمانیم کشکه 😐تنها چیزی ک مذهب ب من یادداد این بود ک مذهب تفرقه انگیزه 😐هرجا میرسن میگن اسلام نابود کننده انسانیته،ن عزیز این مذهبه ک نابود کننده اس،فقط بخاطر مذهب فحاشی میکنن،تهمت میزنن ،حاضرم بی مذهب بمیرم اما شبیه شماها نباشم،شدیداااابا صیغه مخالفم و معتقدم عین زناست و کلاه شرعیه،اگه مشکلی با امضام داری .و عین عقده ای ها گزارش بزنی ک اخر حیوانیتی 😏
اخ اخ دست رو دلم نذار که خونه کرم دور چشم خریدم باورت نمیشه دور چشمم انقدر افتاده شد که نگو

كرم دور چشم كه خيلي اشتباهه ميزنين

اكثرشون كورتون دارن تا ميزني خوبي و بهتر ميشي 

قطع كني خيلي بدتر از قبل ميشي

اخ اخ دست رو دلم نذار که خونه کرم دور چشم خریدم باورت نمیشه دور چشمم انقدر افتاده شد که نگو

کلا کرم دور چشم ی ساختار پیچیده ای داره که هر برندی موفق نمیشه ی پروداکت خوب توو این زمینه ارائه بده.مخصوصا ایران که همه کرمای دور چشمش باعث میلیا میشه

کلا کرم دور چشم ی ساختار پیچیده ای داره که هر برندی موفق نمیشه ی پروداکت خوب توو این زمینه ارائه بده ...

محصولاتی که تو این زمینه خوبن همه گرونن 

بالای ۱ تومن ولی خوب ادم خیالش راحته از برند 

كرم دور چشم كه خيلي اشتباهه ميزنين اكثرشون كورتون دارن تا ميزني خوبي و بهتر ميشي  قطع كن ...

پس چکار کنم که سفت شه دور چشمم خیلی پوستش شل شده 

اگه حال داشتی واسه تموم شدن قرض هامون دعا میکنی 🌺🙏