2777
2789
عنوان

کس هست که بارداره و کرونا گرفته ؟؟

136 بازدید | 21 پست

سلام....

کسی هست کرونا گرفته و بارداره ؟

یا قبلا گرفته خوب شده؟

چیکارا کرده که خوب شده...به جنینش اسیب رسیدع یا نه؟؟؟

من خفیف گرفتم فقط بدن درد دارم

😘آهای تویی که امضایی منو میخونی هر چی آرزوی خوبه مال تو🥰

برات صلوات فرستادم برای نینیتم فریتادم

بعد از ۳ سال و نیم چشم انتظاری و نذر و نیاز و دوا درمون بالاخره امروز تاریخ ۹/ ۴ /۱۴۰۰...۵ تا بی بی چکام  مثبت شد آزمایش خونمم مثبت شد😍😍دعا کنین برام بمونه و سالم بیاد بغلم ..همه منتظرارو از ته دلم دعا میکنم .فقط امیدتون به خدا باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اردیبهشت ماه ،هفته ۱۵ بارداریم گرفتم ،۱۳ روز بستری شدم ،کلی دارو و اینا برام زدن ،خداروشکر به جنینم آسیب نرسید و الان یه دخمل ناز ۶ ماهه کنارم خوابیده....نگران نباش...هیچیش نمیشه...زیر ۱۲ هفته خطرناکه

خدایا عزیزامو به خودت سپردم ...🌹

اره من 12 هفته بودم گرفتم البته تستم منفی شد اما پدرم که تستش مثبت شد و بستری شد دیگه ماهم مطمئن بودیم گرفتیم و علائم داشتیم

خدایا...من هرچی میخوام بهم بده💙💚💜💛❤ مصلحتمم توش قرار بده...😉😉😉خدایا میدونم که یه روزی منم بچمو بغل میگیرم پس از همین الان به خاطر اون لحظه قشنگ میگم👈 {خدایا شکرتمیشه دعا کنی بچمو سالم بغل بگیرم😇
من اردیبهشت ماه ،هفته ۱۵ بارداریم گرفتم ،۱۳ روز بستری شدم ،کلی دارو و اینا برام زدن ،خداروشکر به جنی ...

خداروشکررر ...خدا نگهدارتون باشه....چیزایی طبیعی چی خوردی واسه تقویتت؟؟

اره من  بی بی چکم مثبت شد و دو سه روز بعدش کرونا گرفتم تا ی ماه  خفیف بود ولی اذیت شدم ...

وااای چرا اینقدر طولانی؟؟؟

چیکار خوردی خوب شدی؟؟؟

ممنونم عزیزم

منم خفیف بود اولش آبریزش چشم و بینی داشتم بعد تعرق زیاد و یکم بدن درد بعدشم بویاییمو از دست دادم

اولش متخصص بهم دارو دیفن هیدرامین و... داد دو سه روز که خوردم فهمیدم برا جنین ضرر داره دیگه نخوردم خیلی مایعات خوردم آب پرتقال و لیمو شیرین روزی یه پارچ خوردم و بخور شلغم و پیاز دادم بعد از دوهفته هم خوب شدم البته تا 1 ماه عوارضش تو بدنه باید تا 1ماه قرنطینه باشی 

خدایا...من هرچی میخوام بهم بده💙💚💜💛❤ مصلحتمم توش قرار بده...😉😉😉خدایا میدونم که یه روزی منم بچمو بغل میگیرم پس از همین الان به خاطر اون لحظه قشنگ میگم👈 {خدایا شکرتمیشه دعا کنی بچمو سالم بغل بگیرم😇