2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب پوستم سبزه هست میخام تغییر کنه یکم وقتی میزنم

درهرصورت ضدافتاب بیرنگ تو اولویته. اما اگ رنگی میزنید حتما باید هردو ساعت بشورید و دوباره بزنید( نیم ساعت قبل از قرار گرفتن زیر افتاب)

درهرصورت ضدافتاب بیرنگ تو اولویته. اما اگ رنگی میزنید حتما باید هردو ساعت بشورید و دوباره بزنید( نیم ...

من خودم قبلا رنگی میزدم اما هیچ تاثیری رو لکم نداشت حالا شروع کردم بیرنگ میزنم

برای درمان لک:

_همیشه باید با ضدافتاب بود حتی داخل خونه و شبها

_ضدافتاب ترجیحا بیرنگ باشه

_چ رنگی چ بیرنگ باید هردوساعت تمدید شه( تفاوتش اینه ک رنگی میتونه درصورت زیاد موندن روی پوست خودش عامل لک باشه)

ضد آفتابو اگه درست نزنی لک میاره خصوصا رنگیش بی رنگ استفاده کن روش کرم پودر بزن اگه از کرم پودر خو ...

یعنی اگه روی ضدآفتاب کرم پودر بزنم اثرش از دست نمیده؟؟بیبی کرم چیه 

ضد آفتابو اگه درست نزنی لک میاره خصوصا رنگیش بی رنگ استفاده کن روش کرم پودر بزن اگه از کرم پودر خو ...

عزیزم کرم پودر برای پوستی ک لک داره اصلا خوب نیس

فقط ضدافتاب بیرنگ

وای استارتر اشتباه ترین کار ممکنو میکنی!

میگن ضدافتاب رنگی زدن حتی از ضدافتاب نزدن هم بدتره..در این حد

هم ب خاطر اینکه خاصیت ضدافتابش کم میشه

هم بخاطر اینکه مجبوری کم بزنی ک نماسه

درصورتی ک باید دوبند انگشت پررر ضدافتاب بزنی!

حتما بی رنگ بخر عزیزم

اگر میخولی صورتت رنگ داشته باشه بالای ضدافتاب ی بی بی کرم یا ی کوچولو کرم پودر بزن

اینطوری ضررش خیلی کمتره

خاصیت ضدافتابم از بین نمیره نگران نباش

من خودم قبلا رنگی میزدم اما هیچ تاثیری رو لکم نداشت حالا شروع کردم بیرنگ میزنم برای درمان لک: _همی ...

عزیزم ساعت ۴ونیم ک هوا هنوز روشنه ولی ی ذره خورشید تواسمون هس بنظرت لازمه بازم بزنم ضدافتابمو؟

لنتی گرونه ادم میسوزه🙄

من هرروز توخونه ام فقط عصر ی پیاده روی کوچیک میرم

توخونه هم بزنم ینی؟افتابی نیس هوا

یعنی اگه روی ضدآفتاب کرم پودر بزنم اثرش از دست نمیده؟؟بیبی کرم چیه 

نه یه مدت صبر کن بعد بزن

بی بی کرم هم شبیه ضد آفتاب رنگیه ک چند کاره س و از کرم پودر خیلی سبک تره

همون ضد آفتاب بی رنگ بزن یکم صبر کن بعد بی بی کرم بزن روش

برای لکتم باید محصولات جدا بخری