2777
2789

خیانتکار هرزه یکساله بچه ۵ ساله رو میخوابونه وسطمون یکساله بوسم نکرده یکساله کلا ده باررابطه نداشتیم بگو عوضی سرش گرمه بهش شک کرده بودم شدید تاپیک قبلم هست ک نمیدونست من خبردهرم دوتا قرص داشت ک مال زودبود موقع رابطه میخورداخه کمرش سفت نیست نمیدونست ک من خیردارم کجا قایمشون کرده یه باراتفاقی دیدم نیستشون ...بامنم رابطه نداشت زد زیرش الان یه رمال خوب میشناسم ببینید نه شمارشو دارم ن ادرسشو تو این خیابون خدا دیدمش بهم گفت قشنگ همه چیزاشو فال تار  وت گرفت و گفت یکساله بایه زن سبزه رودوست شده رابطشم جنسی 

😲😲خداوکیلی لایک ن‌کن خواهر😲😲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مهریت چقدره؟

عزیزم از مهریه طلاق نگو ک من صدبار رفتم‌دادگاه کل دادگاه مبشناسنم طلاق نمیگیریم.چون شرایط ندارم‌.بمیرم تواین خونه بهتره تا بچمو ببره از پیشم دخترمو یک هفته برد ۴روز زیرسروم بودم

از رو حرف رمال میگی؟ ای خدا.جوری گفتی فکر کردم سر بزنگاه گیرشون انداختی

ن گلم مطمعنم اینقدر مطمعنم ک نیاز نیست کسی بهم بگه من بارها بهش گفتم کمبودمحبت گرفتم کمبود شوهر کمبودجنس مخالف ولی گوشم نداده اصلا

قربونت بشم اولا که ارامشت و حفظ کن گلم برای اون بچه تو شکمت ضرر داره اون چه گناهی کرده ، عزیزم به جای قصه خوردن و گریه زاری باید به فکر راه چاره بود، بزار بچت به سلامتی به دنیا بیاد یکم از ازو گل در بیاد بزارش خونه مادرت برو دنبال کار سر کار هرجور شده سعی کن پول در بیاری که مستقل بشی، مرد خیانتکار ذاتش عوض نمیشه تا اخر عمر همینه ، بهتره دیگه توام ادم حسابش نکنی بزار هر قلطی میخواد بکنه اگه پولداره که ازش پول بگیر برو کلاس ارایشگری چیزی سالن بزن اگه نه برو دنبال کار یکم وضعت اکی شد پول در اوردی از پس خودت و دوتا بچت بر اومدی یه خونه اجاره کن جداشو سیکتیرش و بزن، نه لازمه خودکشی کنی نه چیزی فقط از قدرتی که خدا بهت داده استفاده کن جونی سالمی کار کن ، الانم برو صورتت و بشور گریه نکن به فکر نینی تو شکمت و اون بچه بی گناه ۵ ساله باش ، از پدر که شانس نیاوردن سعی کن هم پدری کنی براشون هم مادری ، قدر خودت هم بدون ، دیگه با این اشغال رابطه برقرار نکن خواهشا 

ن گلم مطمعنم اینقدر مطمعنم ک نیاز نیست کسی بهم بگه من بارها بهش گفتم کمبودمحبت گرفتم کمبود شوهر کمبو ...

منم شوهرم بهم خیانت میکرد سه سال ولی موندم پای زندگیم و درستش کردم نه با دعوا با منطق خدارو هزار مرتبه شکر ماشاالله الان یه ساله درست شده میگه تو منو از منجلاب نجات دادی خودکشی و رمال و تهدیدو بزار کنار از راهش برو

خیانتکار هرزه یکساله بچه ۵ ساله رو میخوابونه وسطمون یکساله بوسم نکرده یکساله کلا ده باررابطه نداشتیم ...

به فال اعتماد نکن اونا الکیه ، ولی بهترین کار اینه توام ادم حسابش نکنی محل سگ بهش ندی به خودت برسی ارایش کنی تحویلش نگیری عوضی و