2777
2789
عنوان

ازدواج

121 بازدید | 16 پست

سلام...یادتونه چند روز پیش گفتم یه خواستگار دارم وزارت اطلاعات هستش و ما خیلی متفاوت هستیم با هم ولی ایشون انگار داشت کنار میومد با من..تا اینکه من حس کردم خیلی شکاک و بد دله نمیخواد قبول کنه خودش ولی کاملا مشخصه..اونروز به من میگه چرا میریم بیرون تو اینور اونورو نکاه میکنی گفتم پس مردم بیرون میرن کیو میبینن...یه روز گفت من میخوام خطط رو چک کنم تا اینکه من گفتم ما به درد هم نمیخوریم بهتره این آشنایی همین جا تمام شه ..در کنار همه اینها میگه ۱۴ تا سکه...فکرامو کردم دیدم این دردسر میشه بدون هیچ پشتوانه بری بعدش هم منو تحت فشار بذاره...کلا کات کردم...کار بدی کردم به نظرتون؟؟؟همش میگه دوستت دارم اخه چه فایده اینجور دوست داشتن 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واقعا یعنی چی به من میگه چرا به این و اون نگاه میکنی 

وای من یه خواستگار داشتم می‌گفت چرا با داییت احوالپرسی می‌کنی, بعد اینکه کات کردم هر روز می افتاد دنبالم و بعد نامزدیم با همسرم دعوا کرد می‌گفت چه نسبتی دارین😂😂😂، قششششششنگ روانی بود

بله عزیزم کار درستی رو کردین واقعا دوست.داشتن تنها کافی نیست....علاقه باید با سازگاری و تفاهم طرفین همراه باشه درغیر اینصورت همش رنج و عذابه

ایشالله که به زودی با کیسی مناسب و شایسته ازدواج کنید❤

وای من یه خواستگار داشتم می‌گفت چرا با داییت احوالپرسی می‌کنی, بعد اینکه کات کردم هر روز می افتاد دن ...

حالا یه بار کامل باهاش کات کردم اومده دوباره آشتی کرده اشتباه کردم باید آشتی نمیکردم

حالا یه بار کامل باهاش کات کردم اومده دوباره آشتی کرده اشتباه کردم باید آشتی نمیکردم

ببین منم همینجور بودم دوسش داشتماااا ولی ازش وحشت داشتم ،بعد ده سال کابوسشو میبینم هنوز وحشت میکنم

ببین منم همینجور بودم دوسش داشتماااا ولی ازش وحشت داشتم ،بعد ده سال کابوسشو میبینم هنوز وحشت میکنم

موقعیتش خوبه ولی خوب چه فایده تو مخم میره خیلی دمدمیه..یه روز خوبه یه روز مخش رد میده میاد گیر میده