2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه با حال و راحت  من پدرم دراومد از مایع

دستای من اگزما داره، با آب خالی پدرم درمیاد، چه برسه به اینکه اینکارام بکنم

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
چی بگم من فقط کیک رو الکل میکنم بقیه رو میشورم آخرم دلم بر نمی داره از کیکا بخورم

کیکو الکل میزنی؟🤔یعنی الکلو رو خوردنی میزنی؟الان حالت خوبه😐😄

من منظورم چیزای بسته بندی بود مثل بطری شیر ...

چیز باز نمیخریم فقط بسته بندی

بله دیگه روشمون شده اول همه خریدارو الکل میزنیم بعد میذاریم تو کابنت یا یخچال

ستاد مقابله با کرونا به نقل از سازمان بهداشت جهانی چندروز پیش اعلام کرد ویروس کرونا از طریق سطوح و غذا منتقل نمیشه هرچند قبلش بعضی از پزشکان تو دنیا اینو گفته بودن و متاسفانه سازمان بهداشت جهانی یک سال سرکارمون گذاشت و خیلی دیر اعلام کرد، و در مورد الکل هم پزشکان میگن چون بافت کرونا از چربیه اصلا الکل توش نفوذ نمیکنه که از بین ببردش و فقط این الکل به ریه هاتون آسیب میزنه،حالاهم که میگن اصلا ویروس رو سطح نمونه چرا باز الکل میریزین؟

خوشبختم از اینکه بیش از حد خوشبخت نیستم، دنیا مرا بر فرق سرش جای نداده اما زیر پایش هم لگدمال نکرده😊
یعنی شما اصلا چیزی و نمیشورید؟

مفصل تو تاپیک قبلیتون نظر دادم عزیزم فکر کنم هنوز نخوندید، وقتی روی جعبه شیر و کنسرو و... کرونا نیست چرا بشورم یا الکل بزنم؟

خوشبختم از اینکه بیش از حد خوشبخت نیستم، دنیا مرا بر فرق سرش جای نداده اما زیر پایش هم لگدمال نکرده😊