2777
2789

اره رفتیم بیرون خریدیم

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکش باشه  من دوست داشتم بچه هامو ببرم آتلیه ولی ....

ممنون. من دیگه اتلیه رو گذاشتم بعد تعطیلات

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

فقط پسرم شلوار دخترم گیره سر و یه بلوز ..... همین  متاسفانه بازار شلوغه من از جای خلوت مستقیم ...

ب نظرت با یه تومن میتونم فردا برم برا بچه هام بگیرم؟ هم لباس تو خونه میخوان هم بیرونی!

ول کنید بابا عید هم هست مگه کجا میخای بری مگه ک لباس جدید بخان بچه ها

درسته جایی نمیریم ولی بچه ها ذوق دارن! دختر من هرروز داره سفره هفت سین می‌چینه و روز بعدش ی مدل دیگه....😄

ب نظرت با یه تومن میتونم فردا برم برا بچه هام بگیرم؟ هم لباس تو خونه میخوان هم بیرونی!

برای دو بچه ؟؟؟

اگر قیمت متوسط برداری و لباس بیرونی مرتب تر و لباس خونگی ساده میشه 

راستش کفش زیر ۱۵۰ خوب ندیدم 

جین هم از ۱۰۰ هست تا ۲۵۰ و بلوز هم ۱۰۰ تا ۲۰۰ 

لباس خونه هم کمتر از ۱۵۰ ندیدم بلوز شلوار 

من به گیره سر واسه دخترم گرفتم ۲۵ 🙄