2777
2789
عنوان

خانمهایی که خوب مشاوره مدین بیایین یه لحظه در مورد خانواده شوهره

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 27 پست

برای همیشه مادر شوهرم غذا توی پله ها می گذاشت و ما اتفاقی می دیدیم و بر میداشتیم. 

آخرین بار شب تا صبح موند 

همسرم نبرد ولی من برگردوندم براشون و گفتم ی شب تا صبح پشت در مونده

من باید بریزم دور اصراف میشه

خودتون هر کار میخوایین کنید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متاسفم براشون. اهمين نده. ازشون فاصله بگير. حداقل ندارن بدن مدن چرا چيز بد ميدن. يبار جلو جمع مسخره ...

نه اصلا این کار نکن بچه ها چرا این طور راهنمایی میکنی گلم زبون خوش مار و از لونه بیرون میکشه به نطرم بگه تازه خریدم ممنون فعلا احتیاج ندارم جا نداره فریزرم بهتره

شوهرت میره بره  نمیره نره  سعی کن دستشو واسه شوهرت رو کنی؛ البته نه مستقیم

شوهرم شناختشون... خود شوهرم خیلی خجالت میکشه از کارهاشون

یه بار کلا بهم کادوی تولد داد مادرشوهر اونم یه کاسه کارتن خراب استفاده شده بود ...الویه درست کرده بود تمیزم نشسته بود اونو کادو کرده بود داده بود به من

شوهرت میره بره  نمیره نره  سعی کن دستشو واسه شوهرت رو کنی؛ البته نه مستقیم

شوهرم شناختشون... خود شوهرم خیلی خجالت میکشه از کارهاشون

یه بار کلا بهم کادوی تولد داد مادرشوهر اونم یه کاسه کارتن خراب استفاده شده بود ...الویه درست کرده بود تمیزم نشسته بود اونو کادو کرده بود داده بود به من

ببخشیدمیشه به منم بگید.شوهرم اصلاباهام خوب نیس طرف خونوادشه بعدخونوادش میگن پسرمون جربزه نداره جلوتو ...

خو ببین جاریت چ میکنه . بعد ببین شوهرت از چیا خوشش میاد همون کارارو براش بکن

ببخشیدمیشه به منم بگید.شوهرم اصلاباهام خوب نیس طرف خونوادشه بعدخونوادش میگن پسرمون جربزه نداره جلوتو ...

الهی عزیزم. امیدوارم همه چی برات خوب پیش بره. سعی کن تاجایی ک میتونی ازشون فاصله بگیری و رابطتو محدود کنی. به همسرت همه جوره محبت کن. زیاد رو مخش نرو یا زیاد گیر نده بهش. انشالله علاقه تورو ببینه سر به راه میشه و میاد سمتت. این خیلی بده که روت دست دراز میکنه. ولی اگه باید به زندگیت ادامه بدی و راه دیگه ای نداری پس محبتتو بیشتر کن بهش. مرد سمتی میره که تایید بشه. هر آدم بدی بلاخره چندتا ویژگی خوب داره، ویژگی های خوبشو پیدا کن به روش بیار و تشویقش کن. رابطتو با خانواده همسرت خیلیییییییی کم کن. به حرفاشون اهمیت نده. تو عالی هستی . سعی کن کنترل زندگیتو دست خودت بگیری. برات دعا میکنم زندگیت آروم باشه عزیزم

تیکر 
الهی عزیزم. امیدوارم همه چی برات خوب پیش بره. سعی کن تاجایی ک میتونی ازشون فاصله بگیری و رابطتو محدو ...

ممنون ازمحبت شماعزیزم لطف دارید.ممنون ازدعای خیرتون.ان شالله به خاسته های خوبتون توزندگی برسید.🌹🌹من اصلاجواب حرفهاشونانمیدم به شوهرم بی احترامی نمکنم همچنین به خونوادش.ولی اونهاازهرروشی بتونن اذیت میکنن.هروقت مادرشوهرم حرفی بزنه شوهرم تحریک میشه وکتک میزنه.بله بایدبه زندگیم ادامه بدم یه دخترکوچولوخدابهم هدیه کرده بایدبراخوشبختیش تلاش کنم.

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم.