2777
2789

من بهدخاطر چندین موضوع که بهم خیلی بر خورده تصمیم گرفتم از مادرشوهر چیزی نگیرم....

اولا چیزی نمیده .... هر صد سالم یه چیزی بده اشغال میده

... چند موردشو میگم 

تازه عروسی کرده بودیم یهو در حد خیلی کمتر ازنیم کیلو لوبیا داد... منم با تعجب وتو رودرواسی گرفتم اومدم خونه دیدم پر از شپشه اس در حد دایناسور....چیزی نگفتم...

بعد از باغشون میوه اورده بود پدر شوهر به زنش گفت به اینا میوه بده ببرن... در حد چهارتا سیب که زمین خورده و ترکیده داده بود بهمون...به پدرشوهرم هم نمیگه که چکار میکنه....

... خلاصه اخرین بار که میوه داد زردالو سبز پراز کرم که مزهداب میده در حد ۲۰ تا دونه داده بود به شوهرم اورده بود خونه اینکارو قبلنم کرده بود....

اخرین بارم گوشت داده بود هرسال عید قربون میکشن... بعد به ما استخون بالای کتف بوقلمون پوستشو کنده بود شبیه ماهیچه در اورده بود (جایی که من میندازم دور) با یه استخون ماهیچه گوسفند که کامل کامل گوشتشو گرفته بود با کلی استخون درشت راسته که کامل کامل گوشتشو گرفته بود کهداندازه یه ورقم گوشت نرود بهش با دنبه...‌یه کم هم گوشت بود که بو میداد... دیگه خیلی بهم بر خورد گفتم دیگه از مادرشوهر چیزی نمیگیرم....

حالا الان زنگ زده به شوهرم که بیا بابات گوشت چرخکده گرفته ببر....  به نظرتون چکار کنم؟من خودم باید گوشت و ببینم چربی شو بگیرم بشودم خودم چرخ کنم ...

کلا هم از دستشون خیلی ناراحتم خیلی کارهاشون بهم برخورده

به نظرتون شوهرم بره بگیره؟ یا نه نمیخواد ؟؟ 

بگو نمیخوام ممنونم . از شما به ما زیاد رسیده

لطفا اگه از مطالبم خوشت اومد یک صلوات یا فاتحه برای پدرم بفرست.ممنونم.  حرفی داشتی اینجا بهم بگو.                                 https://harfeto.timefriend.net/16684506750081

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفم براشون. اهمين نده. ازشون فاصله بگير. حداقل ندارن بدن مدن چرا چيز بد ميدن. يبار جلو جمع مسخره كن . مخصوصا جلو كساى كه مادرشوهر پدرشوهرتون با اونا رودربايسى دارن. بزار حساب كار دستشون بياد. دفعه بدى ازينكارا نميكنن

اصلا نگیر بگو ممنون خودمون خریدیم من همیشه با شوهرم بحث میکردم که از پدرش چیزی قبول نکنه چون نامادری و بچه هاش چشمشون دنبال اون ی تیکه چیزی که می‌خواست به ما بده می موند و همیشه هزار برابرش منت میذاشت 

ازش بگیر .بعدداز چند روز همون رو به بهانه ای به خودش برگردون .

به شوهرت هم حتما نشون بده که چی دادن .

ولی با داد وبی داد نه ! 

با بهانه ای همون رک به خودشون بر گردن خودش از همه بهتر می دونه چی داده !! 

یا دور بنداز بگو دادم فقیر یا کسی که گفتم شاید لنگ همین باشه 

مثلا لوبیا ها رو داد یعدا باید می گفتی ریختم دور چدنوترسیدم بقیه حبوبات هم شپش،بگیره یا بگو مامان فکر می کنم جای حبوبات گرمه که زکد شپش می زنن ! 

تو ظاهر رو حفظ کن همیشه.  بذار بره بگیره خودت چک کن بعدا. ولی دعوا و بحث راه ننداز با شوهرت. ب ...

ببخشیدمیشه به منم بگید.شوهرم اصلاباهام خوب نیس طرف خونوادشه بعدخونوادش میگن پسرمون جربزه نداره جلوتورابگیره وادبت کنه.درحالیکه حتی کتکم هم میزنه.برادرشوهرخیلی به حرف جاریه ومدام کارهای خونه رابراش انجام میده.بعداینامیگن که برادرشوهروجاری خوبن.من چه رفتاری داشته باشم

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم.