2777
2789

گردنم خورد دیروز بعدظهر اومدم  دوتا بازیه آنلاین راز جنگلو 

و منچرز (منج آنلاین)  دان کردم چون حریفامم مثل من زنده آنلاین بودن چسبید بهم تا خودصب ساعت8 بازی کردم

😐 اومدم بخوابم شوهرو بچم بیدارشدن و فرمان دادن که صبحانه آماده کن. الانم که چشممام خمارنو دور چشمام گود افتاده

😂 

😁تیکر تولد سه سالگیه دختر گلم😁                                                                                                  من خوشبختم.            اَللّهُمَ صَلِ الله مُحَمَدْ وَآلِ مُحَمد  اینم برای اینکه به خواسته هامون برسیم💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره منم ی روز کامل نخوابیده بودم نشستم ی سریال و تا قسمت 30 دیدم      

آره سریال ام که بماند گاهی اوقات کره آیا و تا خود صب همه قسمتشو میبینم. راستی دشب قبلشم تا ساعت 5 صب خیاطی میکردم

😐

😁تیکر تولد سه سالگیه دختر گلم😁                                                                                                  من خوشبختم.            اَللّهُمَ صَلِ الله مُحَمَدْ وَآلِ مُحَمد  اینم برای اینکه به خواسته هامون برسیم💖
 آره سریال ام که بماند گاهی اوقات کره آیا و تا خود صب همه قسمتشو میبینم. راستی دشب قبلشم تا ساع ...

اره بعضی روزا ادم خیلی انرژی داره نمیدونم چرا  به نظرم دو صفحه کتاب بخونی حله تخت میخوابی تا فردا    

پزشک  اندکی روانشناس عاشق زندگی و لبخند مردم ... دغدغه مند 
اره بعضی روزا ادم خیلی انرژی داره نمیدونم چرا   به نظرم دو صفحه کتاب بخونی حله تخت میخوابی تا ...

😂 حوصله کتابو ندارم در حال حاظر