2777
2789
منفی شد بی بی م شما قبل هفت انتقال زدی ک منفی شده باشه یا فقط هفت انتقال زدی ؟

عزیزم من که گفتم نزن حالا چقد استرس داری اینجوری که همه چیزو خراب میکنی یکم آروم باش چه خبره به نی نی تو شکمت رحم کن 

خوش آمده ای آیینه به دست 🌹با آمدنت عید آمده است 🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من الان رفتم سر بی بی چک م یه هاله ی خیلی خیلی خیلی کمرنگ انداخته به نظرت یعنی ممکنه یا اون هاله هست ...

عه عزیزم چی شد من تازه پیامتو دیدم 

نه هاله نمیشه که انشاءالله خوش خبری 

سلام بچه ها منم رفتم تیتر بتا دادم و خداروشکر خوب بود فقط کمی لک بینی دارم که فردا صبح میرم پیش دکتر ...

وای خداروشکر دوباره تکرار کردید بتا رو ؟

سلام بچه ها منم رفتم تیتر بتا دادم و خداروشکر خوب بود فقط کمی لک بینی دارم که فردا صبح میرم پیش دکتر ...

روز چندم انتقال بود رفتی آزمایش ؟ عدد بتا چند بود ؟

من استراحت مطلق هستم ۴اسفند آی وی اف کردم و روز دهم مثبت شد خداروشکر... از من میشنوی مطلق باش

خدارو شکر من ۱۸ اسفند انتقال دادم اومدیم شهرستان ولی اینجا هم استراحت میکنم کار انجام نمیدم ولی زیاد به خودم سخت نمیگیرم شما تکرار کردید آزمایش بتا رو ؟چند روز بعد ؟