hosseinf مدیر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 1975 عنوان سهام عدالت و سودش | مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 46 پست سلام دوستان ببخشید من از اون کاغذ های سهام دارم و۱ میلیونی هست یعنی واقعا امشب واریز میکنن ۴۰۰ هزار تومن رو ؟؟ راستی اونایی که برگه هاشون ۵۰۰ تومنی هست دویست تومن واریز میشه برا اطلاع گفتم خدایا میسپرم ب خودت همه چیو🖤 1399/12/27 | 19:25 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
محیا_ام عضویت: 1399/02/05 تعداد پست: 3339 گلم استارتر اقاس خانوم نیس 😂😐 عهههه خخخ منم نمیخونم اسمارو همینطوری جواب میدم
hosseinf مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 1975 من برگه یک تومنی دارم ولی داخل سایت سهامم پونصد تومنیه چرا آخه خیلی ناراحت شدم الهههی عزیزم😕 خدایا میسپرم ب خودت همه چیو🖤
راز66 عضویت: 1398/04/29 تعداد پست: 7277 خخخخ منم فک میکنم اخه گفتن دولت پول نداره نصف رو این ور قرن میدن بقیه بره واسه قرن بعدی🤣🤣🤣🤣🤣🤣 گفت نصف سود رو فردا واریز می کنن.چطوری شنیدی نصف ارزش اسمی رو امشب واریز می کنن؟ من مامان یه مسافر بهشتم.ان شاءالله پسرم ذخیره آخرت من و شوهرم باشه.
hosseinf مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 1975 احراز هویت کردی؟خداکنه بریزن لازم دارم انشاله بریزن منم واقعا لازممه خدایا میسپرم ب خودت همه چیو🖤
moon___sa عضویت: 1399/12/12 تعداد پست: 9478 ببخشید فداتشم گفتم بهت بگم شاید فک کردی خانومه 😍 واستا ببینم کوش کوش کوش👀 کجا دررفت وووش ووش ووش🤤 چقد ناز بود موش موش موش🤤😲🤩 همه کارا از دم تاپ ناچ😝تاپ ناچ😝 پاره کردم قاچ قاچ قاچ قاچ😂 فردا رو بیخیال تا هست امروز🌺 به هرحال هرسال برگا رنگ میگیرن ی چند ماه سبز🌿آخر با زرد میمیرن🍂تابستون رفت سرما تنمو افتاده کرد❄ توی خماری و صبر عین معتاد کرک🤤 ولی زیر گریه پاییز خیس نمیشیم🌦زمستونم سوییس نریم میریم پیست دیزین🛹 بهارم که هوا ابر فقط بوی خوب داره☁️که داره به ما میگه تابستون توراهه🏝 زندگی میکنیم امروزو انگا فردایی نیست🌙💃نمیخوام برم زوده😃این داستانمونه🌙با تو داغونم خوبه😍🌙💎
hosseinf مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 1975 گلم استارتر اقاس خانوم نیس 😂😐 خیر عزیزم من اقا نیستم وای بخدا کچل شدم بس که همجا گبتم من اول که وارد این سایت شدم نمیدونستم چجور جاعیه برا همین اطلاعات همسر اینده امو وارد کردم حالا هم موندم تو گل😭😭😭😭😭😭 خدایا میسپرم ب خودت همه چیو🖤
soohlmaz عضویت: 1399/11/30 تعداد پست: 113 فداتشم گفتم بهت بگم شاید فک کردی خانومه 😍 قربونت ❤️الان شما احراز هویت الکترونیک کردید؟
moon___sa عضویت: 1399/12/12 تعداد پست: 9478 خیر عزیزم من اقا نیستم وای بخدا کچل شدم بس که همجا گبتم من اول که وارد این سایت شدم نمیدونستم چجور ج ... 😐😐😐😐خو به نینی یار بگو اطلاعاتتو ویرایش بده واستا ببینم کوش کوش کوش👀 کجا دررفت وووش ووش ووش🤤 چقد ناز بود موش موش موش🤤😲🤩 همه کارا از دم تاپ ناچ😝تاپ ناچ😝 پاره کردم قاچ قاچ قاچ قاچ😂 فردا رو بیخیال تا هست امروز🌺 به هرحال هرسال برگا رنگ میگیرن ی چند ماه سبز🌿آخر با زرد میمیرن🍂تابستون رفت سرما تنمو افتاده کرد❄ توی خماری و صبر عین معتاد کرک🤤 ولی زیر گریه پاییز خیس نمیشیم🌦زمستونم سوییس نریم میریم پیست دیزین🛹 بهارم که هوا ابر فقط بوی خوب داره☁️که داره به ما میگه تابستون توراهه🏝 زندگی میکنیم امروزو انگا فردایی نیست🌙💃نمیخوام برم زوده😃این داستانمونه🌙با تو داغونم خوبه😍🌙💎
hosseinf مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 1975 گفت نصف سود رو فردا واریز می کنن. چطوری شنیدی نصف ارزش اسمی رو امشب واریز می کنن؟ بخدا نمیدونم گیج شدم اخبار یه چیز میگه اینترنت یه چیز دیگه😑😑😑😑😑😑 خدایا میسپرم ب خودت همه چیو🖤
moon___sa عضویت: 1399/12/12 تعداد پست: 9478 قربونت ❤️ الان شما احراز هویت الکترونیک کردید؟ بله واستا ببینم کوش کوش کوش👀 کجا دررفت وووش ووش ووش🤤 چقد ناز بود موش موش موش🤤😲🤩 همه کارا از دم تاپ ناچ😝تاپ ناچ😝 پاره کردم قاچ قاچ قاچ قاچ😂 فردا رو بیخیال تا هست امروز🌺 به هرحال هرسال برگا رنگ میگیرن ی چند ماه سبز🌿آخر با زرد میمیرن🍂تابستون رفت سرما تنمو افتاده کرد❄ توی خماری و صبر عین معتاد کرک🤤 ولی زیر گریه پاییز خیس نمیشیم🌦زمستونم سوییس نریم میریم پیست دیزین🛹 بهارم که هوا ابر فقط بوی خوب داره☁️که داره به ما میگه تابستون توراهه🏝 زندگی میکنیم امروزو انگا فردایی نیست🌙💃نمیخوام برم زوده😃این داستانمونه🌙با تو داغونم خوبه😍🌙💎
soohlmaz عضویت: 1399/11/30 تعداد پست: 113 بله همین که کد بورسی بیاد یعنی کارمون انجام شده و برامون سود واریز می کنن؟ درسته؟
گلنرگس1397 عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 4196 خیر عزیزم من اقا نیستم وای بخدا کچل شدم بس که همجا گبتم من اول که وارد این سایت شدم نمیدونستم چجور ج ... بیوگرفیت بزن آقا نیستم
hosseinf مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 1975 😐😐😐😐خو به نینی یار بگو اطلاعاتتو ویرایش بده یکی دیگه از دوستان ام گفت ولی متاسفانه یاد ندارم اخه تازه اومدم اینجا خدایا میسپرم ب خودت همه چیو🖤